Skocz do zawartości
Zouza

Propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

na jakies 30 dziewczyn +/- 15 odmówiło druga 15 nawiązała korespondencję - z tej 15 - 4 odrazy zgodziły sie na sex a pozostałe 11 wymagałay odrobiny " popracowania "

ale nie o to chodzi - chcialem pokazac ze nie zawsze trzeba jakoś wielce o kobiete zabiegac - czesem wystarczy zwykłe : moze sie popieprzymy :lol:

mozna jeść i w barze dworcowym , ale ja wolę wykwintną kuchnie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a pozostałe 11 wymagałay odrobiny " popracowania "

ale nie o to chodzi - chcialem pokazac ze nie zawsze trzeba jakoś wielce o kobiete zabiegac - czesem wystarczy zwykłe : moze sie popieprzymy ;)

"Popracowania", to wiele mówi.

"Może się popieprzymy"? Ja jestem bardzo bezpośrednia, zazwyczaj, ale odpadłbyś w przedbiegach.

Wiesz dlaczego odpowiadają? Te, które prowadzą korespondencję. Mnie śmieszy dalsze "produkowanie się faceta". I chyba nie tylko mnie, jak widać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety nie tyle lubią co wymagają czułości i starania się o nie, dlatego nawet te które oczekują tylko "surowego" seksu i tak wybiorą faceta który dużo do nich mówi mówi, jest w tym czuły taktowny i potrafi odpowiednio je nastroić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie najdziwniejsze propozycje otrzymałyście?

-- Śr, 14 wrz , 13:57 -- Nikt takich nie miał lub nie składał?

Zouu kwiczę ze śmiechu... niektórzy wiedzą dlaczego :lach: :lach: :lach:

Do meritum:

jakieś 10 lat temu kobieta spoza forum, o forum jeszcze wtedy nie miałem zielonego pojęcia, powiedzmy znajoma z pracy, z którą nie łączyły mnie nawet relacje służbowe, można powiedzieć zupełnie obca kobieta, wywaliła mi tekst po którym mnie wbiło w fotel. A ów tekst brzmiał: masz takiego fajnego syna, chciałabym mieć z Tobą dziecko, zrobisz mi? 

Do dzisiaj jak sobie to przypomnę to czuję jak mnie gęsia skóra po plecach zasypuje i pot z czoła spływa... 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niektóre propozycje naprawdę zabawne :)

No i pomysł na przenośną Glory Hole już się kilka lat temu pojawił, jak widać. Tylko dlaczego jeszcze produkcja nie ruszyła?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cyt.: "Szukam pary na spotkanie sponsorowane. Od razu powiem o co chodzi. Wynajmuję hotel w Waszym mieście. Wy przyjeżdżacie, daję Pani daninę a ona maluje mnie i ubiera przeistaczając w kobietę. Następnie wystawia ogłoszenie na (...), gdzie oferuje lodzika w moim wykonaniu za $$$. A później siedząc wygodnie w fotelu obserwuje jak obciągam za kasę. Oczywiście kasa z mojego obciągania też trafia dla Pani."

Cholera, że też to karalne, ech :D :D :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chcialem pokazac ze nie zawsze trzeba jakoś wielce o kobiete zabiegac - czesem wystarczy zwykłe : moze sie popieprzymy :lol:

A ile by z nich faktycznie przyszło na spotkanie i ile by potem poszło się z Tobą popieprzyć?

Z drugiej strony - mam znajomą we Wrocku, która szuka faceta tylko do seksu. I nie może znaleźć... Ani na Tin ani na innym portalu erotycznym

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niektóre propozycje naprawdę zabawne :)

No i pomysł na przenośną Glory Hole już się kilka lat temu pojawił, jak widać. Tylko dlaczego jeszcze produkcja nie ruszyła?

Ależ nie tylko ruszyła, ale i się zakończyła sukcesem ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ nie tylko ruszyła, ale i się zakończyła sukcesem ;)

I na dodatek był to sukces pełną gębą ;)

Przepraszam za określenie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli rozumiem, że powtórki już nie będzie? :P

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...