Skocz do zawartości
Zouza

Propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

:lol::lol:

"bardzo chciał bym się Tobą zabawiać ...............

co Ty na to?????????????"

Już pędzę po grzechotki.

Wiem, wredna jestem. :lol:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zuz... rozumiem cie. tak ciężko nie być wrednym gdy masz do czynienia z debilem :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ciężko, chociaż próbuję się powstrzymywać. :lol:

Niepojęte dla mnie jest, że mężczyznom może się wydawać, że wystarczy kiwnąć palcem, a kobieta "zadzieram kiecę i lecę". :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ciężko, chociaż próbuję się powstrzymywać. :lol:

Niepojęte dla mnie jest, że mężczyznom może się wydawać, że wystarczy kiwnąć palcem, a kobieta "zadzieram kiecę i lecę". :lol:

Zouza - nawet nie wiesz w jakim jestes w błedzie kiedys zrobiłem taki experyment na jednym z portali ( nawet nie randkowym tylko społecznościowym ) do kilkudziesięciu dziewczyn wybranych tylko na podstawie ogladanych zdjęc ( były zarówno męzatki jak i singielki ) napisałem krótka i jasną wiadomość - cos w stylu - jestes sexy z przyjemnością bym Cie porzadnie przeleciał - połowa nie napisała nic lub odpowiedziała spadaj , druga połowa odpisała udajac mniejsze lub wieksze obużenie jednak taka propozycja nie przeszkodziła im w dalszej korespondecncji , 4 dziewczyny odrazy zdecydowały sie na sex
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

4 na kilkadziesiąt to raczej nie jest jakiś wielki wynik :lol:

w odwrotną stronę pewnie było by 44 :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na jakies 30 dziewczyn +/- 15 odmówiło druga 15 nawiązała korespondencję - z tej 15 - 4 odrazy zgodziły sie na sex a pozostałe 11 wymagałay odrobiny " popracowania "

ale nie o to chodzi - chcialem pokazac ze nie zawsze trzeba jakoś wielce o kobiete zabiegac - czesem wystarczy zwykłe : moze sie popieprzymy :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...