Skocz do zawartości
Zouza

Propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie najdziwniejsze propozycje otrzymałyście? Jakie propozycje otrzymały Wasze Kobiety? Jakie propozycje złożyliście hotkom?

-- Śr, 14 wrz 2011, 13:57 --

Nikt takich nie miał lub nie składał?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy się boi odezwać,bo wyszedłby z tego tematu niezły hardcore ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja zacznę od tego o co mnie prosily kobietki.

1) Nakarmienie ospermionym bananem, ciastkiem itp

2) Lodzik na tylnim siedzeniu auta w trakcie jezdy z (jej) rodzicami.

To tak na poczatek ale mialem tego mnostwo...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja zacznę od tego o co mnie prosily kobietki.

[...]

2) Lodzik na tylnim siedzeniu auta w trakcie jezdy z (jej) rodzicami.

[...]

Ty, jej miałeś zrobić ? Faktycznie dziwne. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W którymś dziale o tym wspominałem ale myślę, że to tutaj będzie pasowało:)

- seks z kobietą w obecności jej partnera podczas gdy ona ma na głowie papierową torbę

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taką zwykłą papierową torbę ? Czy taką bardziej elegancką , po zakupach .: np od Armaniego ?

Przepraszam za podśmiechójki , ale sytuacja wydała mi się mocno humorystyczna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

;) Humorystyczna. Tak brzmiała więc tak też ją odebrałem. Niemniej jednak była to dziwna propozycja.

Może zbyt dosłownie wzięła do siebie słowo "dyskrecja"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- seks z kobietą w obecności jej partnera podczas gdy ona ma na głowie papierową torbę

Fajna propozycja,a ja jeszcze wyciąłbym dziury na oczy i usta i domalował coś na torbie ;)

Mnie np.bardzo kręci seks z kobietą w masce lub lateksowej kominiarce ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz Robot Zdradliwy Forumowy, też ma na łbie coś, ale to jest pudełko z tektury. Przyznam że dziwniejszej propozycji do spełnienia jak żyję nie słyszałem. Dlatego też, interesujące ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem propozycję od kobiety,żeby na nią nasikać ;) Czy to jest dla was dziwna propozycja ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...