Skocz do zawartości
Zouza

Imprezy grupowe - czego NIE robić!

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej zająć się tematem.

No chyba, że nie zamierzacie brać już udziału w takich imprezach i/lub Wam to "zwisa" jak jesteście odbierani = jakie są szanse powodzenia. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie, najlepiej zająć się kobietami.

Skoro nie wiesz to po czym wnosisz, że lepiej nie podjadać??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro nie wiesz to po czym wnosisz, że lepiej nie podjadać??

Bo byłem świadkiem takiego zdarzenia, kiedyś, a w zasadzie tego co było potem. Gość za karę musiał zmywać wszystkie naczynia po imprezie, akurat zjadł gospodarzom to co mieli wstępnie przygotowane na niedzielny obiad. Był trochę wstawiony dlatego tylko to choć trochę go tłumaczyło z łakomstwa. Na stole w salonie były przekąski itd. ale on upodobał sobie niedzielny obiadek, akurat jaj podjadał przyłapała go pani domu, bo coś tam chciała zabrać z kuchni :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej zająć się tematem.

No chyba, że nie zamierzacie brać już udziału w takich imprezach i/lub Wam to "zwisa" jak jesteście odbierani = jakie są szanse powodzenia. ;)

Napisałem czego lepiej nie robić oraz zapytałem się dlaczego lepiej nie robić tego czy tamtego. Dlaczego sądzisz, że coś mi zwisa??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lec, ja pytałam na poważnie.

Są rzeczy, o których chyba nie trzeba nawet wspominać. Nawet jeśli komuś się zdarzy, to instynktownie wie, że nie powinny. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze to zabrzmi śmiesznie ,lecz ja pisze calkiem poważnie...NIE należy sie spóźniać na taka impreze ,bo mozna nie zostać wpuszczonym do środka...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno jest pewne: Nigdy nie zasypiaj w Jacuzzi... :facepalm:

Bo zamiast kontynuować zabawę reszta uczestników rzuci się ratować niedoszłego topielca ;):lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...