Skocz do zawartości
Zouza

Imprezy grupowe - czego NIE robić!

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem, niektórym z nas, zdarza się wziąć udział w seksualnej imprezie grupowej.

Czego absolutnie NIE ROBIĆ?

Proszę o Wasze spostrzeżenia, przemyślenia. :)

Zaczynam! ;)

1. Znacie kogoś z innej imprezy - seksualnej, czy nie - upewnijcie się, że osoba, z którą się witacie jest z tą samą osobą, z którą była wówczas lub obecny towarzysz/ka wie o tej imprezie. Unikniesz niezręczności, nietaktu i pytań. ;)

Jeśli jest z kimś innym - nie rzucaj się na szyję z okrzykiem: "kopę lat!".  Pamiętaj, dyskrecja!

2. Jesteś, przynajmniej na tej imprezie, jako singiel/ka - zapytaj, czy możesz dołączyć. Naprawdę średnia to przyjemność zobaczyć wywalonego fiuta/pipę nad twarzą, gdy np. akurat zmieniasz pozycję. Zwłaszcza, gdy niespecjalnie Ci ktoś odpowiada, z jakichkolwiek względów.

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

5. Nie należy dużo pić..

Ostatnio bylem.świadkiem jak ktoś przegial i byl to duży dyskomfort dla calego towarzystwa

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

6. Jeśli decydujesz się na udział w imprezie z partnerem/partnerką - nie strzelaj focha, a tym bardziej nie rób publicznie afery, że się z kimś bawi. Wszelkie nieporozumienia i niedomówienia wyjaśnijcie sobie w cztery oczy.

Ataki zazdrości, nawet te niewielkie, potrafią rozwalić imprezę innym, którzy przecież nie muszą znać Waszych wzajemnych układów.

7. Obserwowanie ludzi w czasie seksu może być bardzo stymulujące - i dla Ciebie, i dla nich.

Ale jeśli usiądziesz obok i zaczniesz wgapiać się jak w kinie, a w łapie brakuje Ci tylko popcornu - może być dla nich deprymujące, a Tobie grożą "trzy strzały w patrzały". ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

8. Jakaś para się bawi, a Ty z kolegą stoicie obok i głośno rozprawiacie o nowych alufelgach i ileż to stalowy rumak ma pod maską?

Rozpraszacie tym i wkurwiacie. Idźcie lepiej usiąść przy barku, to odpowiednie miejsce do rozmów wszelakich. ;)

9. Nigdy, przenigdy, nie komentuj wyglądu, czy umiejętności pań/panów tak, by mogli to usłyszeć oni lub osoby postronne.

Żadna fajna babka nie pójdzie do łóżka z ćwokiem, który i jej za chwilę dupę obrobi.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouziu ale z alusiami to już przesadziłaś :cenzura:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

10. Już kiedyś bawiłeś/bawiliście się z daną parą/singlem/singielką? Pogratulować! Ale nie myśl, że to dane raz na zawsze. Oni też mogą chcieć odmiany.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno jest pewne: Nigdy nie zasypiaj w Jacuzzi... :facepalm:

Ani nie podjadaj ukradkiem z lodówki gospodarzy :rolleyes:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ani nie podjadaj ukradkiem z lodówki gospodarzy :rolleyes:

A to to nie wiem. Nigdy nie podjadałem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to to nie wiem. Nigdy nie podjadałem.

Ja też nie, najlepiej zająć się kobietami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...