Skocz do zawartości
DirtyDog92

Problem (za) dużego penisa.

Rekomendowane odpowiedzi

poród też mi coś...

męski katar ,lekkie przeziębienie - nie macie pojęcia co w tedy czujemy.

Jak tego doświadczycie pogadamy o porodzie.

;-)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem przekonany, że jakby to faceci mieli rodzić dzieci to by aż tak nie 'pierdolili', że to tak ciężko.

A ja jestem przekonana, że każdy mężczyzna przeca mocny i wytrzymały lubi anal, tylko niektórzy "pierdolą", że to jest ohydne. Przecież powszechnie wiadomo, że to jest cudowne doznanie.

:facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wybaczcie Panowie... musialam bo mi ideologiczny poziom agresji podniósł tą swoją "ideologią"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie wytrzymałości facetów na ból.

Gdzieś czytałem że stosunkowo niewielki procent homoseksualistów decyduje się na sex analny.

Chłopakom odwagi brakuje czy co?

Bólu się boją?

Ciężko wypowiadać się za ogół, bo to sprawa indywidualna.

Co do ewentualnych problemów z przyjęciem dużego penisa u kobiet. Wystarczy że kobieta nie ma wystarczającego naturalnego nawilżania i już pojawia się problem nawet przy średnim penisie.

Dodatkowo kwestia odpowiedniego podniecenia itd.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie naturalne nawilżanie jest bardzo potrzebne, przy wielkich rozmiarach :) dla tego zawsze asekuracyjnie posiadam odpowiedni żel

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co do wspomnianej oziębłości, pomijając przypadki kliniczne to znowu wychodzi Twoja niekpmpetencja, da się rozbudzić tylko trzeba umieć i chcieć czytać ciało kobiety, zresztą to samo tyczy mężczyzn... trzeba umieć wsłuchać się w ciało, uniesie się gdy poczuje się komfortowo a nie pod presją czy kobiety czy własnego stresu w danej sytuacji..

Może. Znam przykład kiedy trwało to dwie godziny, poprzedzone 3 letnim nakręcaniem się i nie było tak tylko ze mną, ale z opowieści wynika że z każdym.

@Iko(całość) - no właśnie o takim pierdoleniu pisałem... :D

UDOWODNIONE jest? któryś facet urodził dziecko, że jest UDOWODNIONE? Proszę Cie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do wytrzymalosci na bol przy porodzie, to z tego co pamietam mezczyzna go nie wytrzymuje bo nie byl "projektowany" pod tego typu rzeczy - co nie znaczy ze mezczyzni sa gorsi przeciez(no dobrze jestesmy gorsi w rodzeniu dzieci). Jak dobrze pamietam to kobiety lepiej znosza bole przewlekle (tu np rozniez kobiety znosza lepiej bol zeba czy te wszystkie katary i grypy - tu tez pojawia sie wiele dowcipow nt. jak to mezczyzna jest strasznie chory jak ma katarek.) - jest to biologicznie potrzebne do przezycia kobiecie wlasnie po to, zeby po scianach nie chodzila jak rodzi  co pewnie zrobil by mezczyna wlasnie.

Mezczyzni znowu z tego co pamietam maja lepsza wytrzymalosc na silny krotki bol, wlec lepiej znosza uderzenie, wielki, krotki zryw itp. (Np. lepiej wytrzymuja chloste i tortury ... hmmm pod co sa projektowani mezczyzni wiec? :-) )

Pisze jakos z pamieci wiec moge sie pomylic, ale kazdemu dane wedle jego potrzeb. Mezczyzna nigdy rodzic nie bedzie w naturalnym swiecie wiec pewne wytrzymalosci nie sa potrzebne i sie nie wyksztalcily w drodze ewolucji - tak do tego podchodze.

Jesli chodzi o temat penisa, to najbrdziej podoba mi sie postawa, ze ma byc milo i ogolnie jak jest krotsza pochwa to sie dlugi nie zmiesci, jak ma byc waska to nie wejdzie gruby - wejdzie/nie wejdzie - w sensie jest przyjemnosc dla obu stron lub jej nie ma. Jak jest wielka milosc i nie ma dopasowania to moze da sie z czasem dostosowac ... nie mam pojecia czy sie da, czy moze jednak w czasie dostosowania dochodzi sie do wniosku, ze lepiej zmienic penisa na inny model wraz z partnerem lub zmienic pochwe na lepsza wraz z partnerka ... to przeciez takie oczywiste :-)

A najfajniejsze, ze temat tego watku to jak zmniejszyc penisa a nie jak zwiekszyc pochwe, czy tez ile da sie wcisnac do pochwy i dlaczego nie wiecej :-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

UDOWODNIONE jest? któryś facet urodził dziecko, że jest UDOWODNIONE? Proszę Cie..

Jednak ignorant.

Wiesz co to symulacje?

O to to! Dawno temu widziałam ten film - doktor (sic!) na koniec podziękował swojej żonie: https://www.youtube.com/watch?v=6AdFdmE9A84 
Tu panowie mieli ubaw, ale jeden się poddał i powiedział, że nie wie czy kiedykolwiek się waży zaciążyć swoją kobietę: 

A trzeba pamiętać, że poród rzadko trwa 2 godziny.
panowie mieli słowo bezpieczeństwa - kobieta w trakcie porodu nie może powiedzieć - pierdolę, idę sobie, sami sobie dokończcie. 

Ideologiczny - jeśli kiedykolwiek przeciśniesz przez swojego penisa przedmiot wielkości śliwki to wtedy będziesz mógł się wypowiadać o porodzie i o tym, co dla odmiany się zmieści (lub nie) w pochwie. Trochę więcej empatii. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Analne naturalne nawilżenie, czy dowcipne?

Bo Analne naturalne chyba tylko przy biegunce :)

Chodzi mi o sex waginalny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro kobieta jest w stanie urodzić dziecko i jest ono w stanie wydostać się przez kanał rodny, to według mnie przy odpowiedniej stymulacji i kiedy jest faktycznie podniecona jest w stanie zmieścić nawet najgrubszego, może nie od razu na dzień dobry, ale wystarczy popatrzeć na niektóre kobiety z polskich portali ero, wkładają sobie spore 'obiekty', a nie sądzę, że urodziły się z taką 'głębokością'. Dlatego tak dużo pisze się o dłuższej grze wstępnej, a nie "ściągaj majtki, będziemy się 'całować'". No ale jak kobieta jest zimną rybą, którą nie podnieca nic(a wymaga od faceta bóg wie czego, a sama nie robi nic), albo spotyka samych nie w jej typie facetów to tak jest.

A bierzesz pod uwagę komfort, dyskomfort kobiety?? Jej zdanie??

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...