Skocz do zawartości
DirtyDog92

Problem (za) dużego penisa.

Rekomendowane odpowiedzi

ośmielę się zauważyć iż problem może wystąpić raczej w długości niż w grubości.. ta ostatnia raczej pożądana.. to moja subiektywna ocena (no może nie tylko moja..)

Subiektywna, bo skoro penis może być zbyt długi, to może być też zbyt gruby. Tak gruby że nie wetkniesz go tam gdzie byś chciał. A walenie całe życie oburącz, to nie jest jak sądzę szczyt marzeń.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ach te odwieczne "problemy (?)" z długością penisa...

Za mały. Źle. Za duży? Też nie dobrze.

Jakby rozważyć wszystkie za i przeciw - mały: zawsze można naciągnąc na siebie strapon i wziąć swoją (lub nie) kobietę 'na dwa baty' i w ten sposób o nią dobrze zadbać.

Ale zbyt duży? Hmmm... Słyszałem już od obu stron barykady, że powoduje to niekiedy niemożność wejścia do końca, z powodu dyskomfortu partnerki... Brrr... Aż mrozi mnie na samą myśl braku możliwości głębokiego (przepraszam za określenie) jebania, aż po same jądra ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Subiektywna, bo skoro penis może być zbyt długi, to może być też zbyt gruby. Tak gruby że nie wetkniesz go tam gdzie byś chciał. A walenie całe życie oburącz, to nie jest jak sądzę szczyt marzeń.

Ogólnie "walenie" to chyba żadna przyjemność... :) Oczywiście mówię o waleniu "własnoręcznie". :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ach te odwieczne "problemy (?)" z długością penisa...

Za mały. Źle. Za duży? Też nie dobrze.

Jakby rozważyć wszystkie za i przeciw - mały: zawsze można naciągnąc na siebie strapon i wziąć swoją (lub nie) kobietę 'na dwa baty' i w ten sposób o nią dobrze zadbać.

Ale zbyt duży? Hmmm... Słyszałem już od obu stron barykady, że powoduje to niekiedy niemożność wejścia do końca, z powodu dyskomfortu partnerki... Brrr... Aż mrozi mnie na samą myśl braku możliwości głębokiego (przepraszam za określenie) jebania, aż po same jądra ;-)

Skoro kobieta jest w stanie urodzić dziecko i jest ono w stanie wydostać się przez kanał rodny, to według mnie przy odpowiedniej stymulacji i kiedy jest faktycznie podniecona jest w stanie zmieścić nawet najgrubszego, może nie od razu na dzień dobry, ale wystarczy popatrzeć na niektóre kobiety z polskich portali ero, wkładają sobie spore 'obiekty', a nie sądzę, że urodziły się z taką 'głębokością'. Dlatego tak dużo pisze się o dłuższej grze wstępnej, a nie "ściągaj majtki, będziemy się 'całować'". No ale jak kobieta jest zimną rybą, którą nie podnieca nic(a wymaga od faceta bóg wie czego, a sama nie robi nic), albo spotyka samych nie w jej typie facetów to tak jest.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro kobieta jest w stanie urodzić dziecko i jest ono w stanie wydostać się przez kanał rodny, to według mnie przy odpowiedniej stymulacji i kiedy jest faktycznie podniecona jest w stanie zmieścić nawet najgrubszego, może nie od razu na dzień dobry

Wypowiedział się mężczyzna na temat porodu oraz tego co i kiedy kobieta jest w stanie zmieścić w swojej pochwie. Dodał jeszcze fragment o kobiecej oziębłości...
Owszem, gra wstępna ma ogromne znaczenie, ale ludzie mają różną fizjonomię i czasem choćby skały srały to nie dopasujesz, tak by nie było (przynajmniej) dyskomfortu. 
  • Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiem sie bardzo, ale to bardzo sugestywnie - wszystkim nie dogodzi, jedna kobieta powie, ze taki duzy jest ok, inna bedzie narzekac, ze nie da rady bo za duzy i boli przy stosunku................ wszystkim sie nie dogodzi............i o to chodzi, swiat bylby niezbyt ciekawy, gdyby wszyscy byli jednakowi  :D sila w roznorodnosci. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co innego poród w bólach, co innego seks, który ma sprawiać przyjemność i rozkosz. Nie da się porównać tych dwóch rzeczy. Poza tym, każda kobieta jest inna, jedne lubią anal, inne nie, choć w zdecydowanej większości da się włożyć w tyłeczek niemal każdej. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiedział się mężczyzna na temat porodu oraz tego co i kiedy kobieta jest w stanie zmieścić w swojej pochwie. Dodał jeszcze fragment o kobiecej oziębłości...

Owszem, gra wstępna ma ogromne znaczenie, ale ludzie mają różną fizjonomię i czasem choćby skały srały to nie dopasujesz, tak by nie było (przynajmniej) dyskomfortu. 

Widzę, że wbiłem kij w mrowisko i właśnie dokładnie o taki typ Kobiety mi chodziło, bo masz strasznie powiedziałbym feministyczne poglądy.

Powiedz mi dlaczego mężczyzna nie może wypowiadać się na temat porodu kobiety i tego co ta kobieta jest w stanie zmieścić 'tam', skoro żyjemy w dobie rodzinnych porodów, nawet w internecie można znaleźć nagrania...

Odnoszę wrażenie, że niektórych kobiet nie da się podniecić i nie da się zadowolić, po prostu są totalnymi, no nie dokończę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem przekonany, że jakby to faceci mieli rodzić dzieci to by aż tak nie 'pierdolili', że to tak ciężko. Oczywiście o kobiety trzeba dbać i je pielęgnować i szowinistą nie jestem, ale jakiś balans być musi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz mi dlaczego mężczyzna nie może wypowiadać się na temat porodu kobiety i tego co ta kobieta jest w stanie zmieścić 'tam', skoro żyjemy w dobie rodzinnych porodów, nawet w internecie można znaleźć nagrania...

może dla tego...?

Co innego poród w bólach, co innego seks, który ma sprawiać przyjemność i rozkosz. Nie da się porównać tych dwóch rzeczy. Poza tym, każda kobieta jest inna, jedne lubią anal, inne nie, choć w zdecydowanej większości da się włożyć w tyłeczek niemal każdej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...