Skocz do zawartości
DirtyDog92

Problem (za) dużego penisa.

Rekomendowane odpowiedzi

ponoć od przybytku głowa nie boli

Ponoć głowa nie .........

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No świetnie.

A teraz zdradźcie rodzinie i znajomym Wasze marzenia seksualne - ciekawe, czy spotkacie się ze zrozumieniem. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oboje powinniście uważniej wczytać się w treści forumowe; "rogacizna" to nie rozmiar fiuta, to stan umysłu.

Jednakowoż przyjęło się, że rogacz ma małego penisa lub rozmiar poniżej standardów. Taki stereotyp, któremu kłam starała się zadać jedna z hotwife pytając o opinię pozostałe forumowiczki. 

To też bywa takim "wygodnym" powodem sankcjonującym zdradę ;) A jednocześnie taka kuriozalna sytuacja, gdy kochanek ma penisa mniejszego niż rogacz. I kto tu się może poczuć nieswojo. 
  • Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednakowoż przyjęło się, że rogacz ma małego penisa lub rozmiar poniżej standardów. Taki stereotyp, któremu kłam starała się zadać jedna z hotwife pytając o opinię pozostałe forumowiczki.

To też bywa takim "wygodnym" powodem sankcjonującym zdradę ;) A jednocześnie taka kuriozalna sytuacja, gdy kochanek ma penisa mniejszego niż rogacz. I kto tu się może poczuć nieswojo.

Ja tam wolę jak rogacz ma dużego kutasa. O wiele ciekawiej wygląda wówczas zabawa hotki dwoma penisami niż jak rogacz ma mikrusa...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeżuć się na sex analny (strapon od hotki lub real thing od kochanka), wtedy może stwierdzisz, że penis nie potrzebny.

A tak na serio to rozmiaru nie zmniejszysz, bo o przeszczepach nie słyszałem tj. żeby wackami się zamieniać ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajscie, otóż moja Hotka od pewnego czasu cały czas wraca do tematu że jak na rogacza to mam za duży "sprzęt". Widziałem na forum galerie gdzie hotki z penisa swojego rogacza robiły łechtaczkę (penisa to już nie przypomniało). Nie wnikajac w to czy jest tak czy nie, chciałbym spytać was o to czy są w ogóle jakieś sposoby by stał się on mniejszy itd? Wszelkie sugestie, rady wskazówki mile widziane. 

Ciesz się że nie masz za małego. :) Zresztą.. ile razy już na forum było mówione, że nie mały penis czyni rogacza, rogacz siedzi w głowie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeżuć się na sex analny (strapon od hotki lub real thing od kochanka), wtedy może stwierdzisz, że penis nie potrzebny.

A tak na serio to rozmiaru nie zmniejszysz, bo o przeszczepach nie słyszałem tj. żeby wackami się zamieniać ;-)

Da się zmniejszyć, nikotyna, alkohol i soja(a teraz prawie wszystko ma soję) powoduje zmniejszanie penisa, może nie centymetr na tydzień, ale stopniowo, wiele lat suplementowane wyżej wymienione rzeczy powodują taki efekt.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja bym chciał mieć ten problem chyba bym to jakoś przełkną a moja Hot to pewnie chętnie polubiła by ludzi z problemami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...