Skocz do zawartości
123domin

Fantazja związana z podsłuchem

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy raz moja hotka zaliczyła w sypialni z kolegą, gdy ja siedziałem w salonie i mogłem tylko słyszeć. Dopiero wtedy, będąc pozbawiony możliwości widzenia mogłem się przekonać, jak bardzo wokalna potrafi być, szczególnie, że nie krępowała się otoczeniem. Od tego czasu uwielbiam słuchać jej występów, nawet jeśli nie mogę zobaczyć równocześnie. Raz umawiała się z nowym kandydatem i chciała występu solo. Mój jedyny warunek był taki, żeby nagrała całość spotkania na telefonie, żebym mógł chociaż posłuchać. Niestety, do spotkania nie doszło, a szkoda.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym niemial nic przeciwko temu, chetnie bym posluchal, a jeszcze chetniej popatrzyl............ ech, marzenia  :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nigdy nie byłem nagrywany, ale jeśli byłem to ktoś dobrze trafił, bo preferuję ostry wulgar i dużo dialogów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...