Skocz do zawartości
123domin

Fantazja związana z podsłuchem

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio chodzi mi po głowie coś nietypowego. Myślę o takim układzie aby porządnie zabawić się z ho wife z pewnym szczegółem... Ona miałaby w jakiś sposób cały czas włączony telefon przy sobie aby rogacz dobrze słyszał nie tylko ją, ale i to co ja do niej mówię. Może nie jest to moja największa fantazja ale jedna z tych bardziej pociągających ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna fantazja. Jak dobrze kojarzę z historii prawdziwych to się spełniała i baaardzo podobała niektórym.

Jeden drobiazg w zależności od HW może ją zniweczyć:) Ja notorycznie zapominam, że mam telefon!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona, kilkakrotnie gdy miała seks z kochankiem dzwoniła chwile przed seksem do mnie i nie rozłączała rozmowy, dzięki temu ,że kochanek nie wie,że ja wiem o ich seksie wychodził super podsłuch .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyliśmy, że dzwonienie przed a tym bardziej w trakcie bywa czasami podejrzane. Dlatego najpierw wykorzystywaliśmy skype, a teraz mogę polecić aplikację trackview: http://trackview.net/

Działa na telefonie i umożliwia dostęp do kamerki/mikrofonu. Można nie tylko podsłuchiwać, ale i podglądać jeżeli telefon zostanie na wierzchu, efekty tu: https://www.cuckoldplace.pl/topic/14926-mms-od-ukochanejhotki/?p=312297

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja hotka zawsze włącza telefon i dzwoni do mnie i odstawia go na bok i wszystko słyszę co się dzieje a dzieje sie dużo a raczej głośno. Bardzo moja Pani wzdycha a nawet pojękuje, żeby nie powiedzieć że jęczy! Bardzo to jest podniecające.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym chętnie posłuchał co mówisz do Hotki na temat jej rogacza. ;)

Scenariusze są najczęściej dwa:

1) jak cię zna i wie, na czym polega zabawa, to mówi: "jakiego masz zajebistego męża, że się tobą dzieli"

2) jak cię nie zna i nie wie, że jest częścią zabawy: "ale twój mąż to łajza, że musisz go zdradzać"

Taki lajf rogacza xD

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

drugie zdecydowanie fajniej

Jakieś inne pomysły, co byś do niej mówił?;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...