Skocz do zawartości
marynarz

Sprawdzone hotele SPA itp przybytki...

Rekomendowane odpowiedzi

Lublinie Spa Orkana we wtorki ma studenckie wieczory. Bylismy ostatnio i bylo git. Muza taneczna, pilka wodna, drinki po 7 zeta i saunowanie bez starszych panow kucotrzepow. Ale nawet mlode kury okutane w reczniki po szyje. Coz, polska mentalnosc...

Ja spedzilem czas na relaksie w wodzie i babelkach, zona poszla raz na saune z kumplem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bylismy ostatnio i bylo git.

Przed udaniem sie tam zachecam do zapoznania sie w sieci z komentarzami innych uzytkownikow odwiedzajacych ta SPA.

Niestety brak jest nawet jednego pozytywnego :smutny2: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed udaniem sie tam zachecam do zapoznania sie w sieci z komentarzami innych uzytkownikow odwiedzajacych ta SPA.

Niestety brak jest nawet jednego pozytywnego :smutny2: .

Byliśmy tam też na nocy saunowej. Podobało się.

Więc masz dwa pozytywne komentarze. Mój i pośrednio żony. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, przeczytałem kilka ostatnich stron wątku, który wkleiłeś i mam inne odczucia. Jedyne na co permanentnie narzekają ludzie, to twarde leżaki. Do okutanych kur już zdążyłem się przyzwyczaić.

TO JEST LUBLIN. Katolicka miejscowość w Polsce B. "Rozwydrzyłeś" się tam u pepików i hitlerków i krzywo patrzysz na mozolnie budowaną świadomość wśród cebulaków.

(Jakbym mieszkał na Żywieczczyźnie, czy Opolszczyźnie, to na wschód nawet bym nie spojrzał :> )

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Jakbym mieszkał na Żywieczczyźnie, czy Opolszczyźnie, to na wschód nawet bym nie spojrzał :> )

Wiesz , mam kolege w Suwalkach czyli wschodni biegun zimna w Polsce.

On sie zawsze smieje z moich doniesien o miejscowych saunach w kraju bo uwaza , ze dopiero ruska bania to jest jazda.

Tam jest zupelnie inny rytual. Bania ogrzewana drewnem, witki brzozowe do zdrowego okladania i na deseczce wjezdza do sauny szereg kieliszeczkow czystej

:polewaj:

a potem zaraz tylko skok do przerebla bo jeziorko obok i znowu powtorka  :klaszcze:  :klaszcze:  .

I to wszystko jest w Polsce a wiec inni moga sie schowac nawet ci z LUBLINA :klaszcze: , bo ja to juz w ogole sie nie licze   :)  .

https://www.youtube.com/watch?v=d4GNfFOniuM

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bania to bania. Inna kultura. Sam zamierzam na działce walnąć, by móc się potem śniegiem nacierać.

Kumpel z kolei nie składa basenu na zimę i miał w tym sezonie dobre morsowanie pod domem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako mieszkaniec muszę potwierdzić, najlepsza zabawa właśnie polega na tym, że z sauny idziemy do przerębla, a dopiero później dwie kolejki i tak pięć razy w ciągu dwóch godzin, ale nie częściej dwa razy w tygodniu  :dobre:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Liczę że po weekendzie pojawi się tu nowa relacja, a może w innym dziale?  :cicho:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...