Skocz do zawartości
cranberry

Kryzys męskości...?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mimo to bardzo pozytywnie na świat patrzę!

Wczesniej napisalas :

W ogóle mamy kryzys cywilizacji...

Tak wiec jesli tak jak piszesz bardzo pozytywnie patrzysz na swiat to gdzie sa konkrety ? gdzie konstruktywne poszukiwania sposobow na wyjscie swiata czy cywilizacji z kryzysu ?

Skrajny krytycyzm rzeczywistosci zamiast poszukiwania rozwiazan trudnych nic nam nie pomoze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie konstruktywne poszukiwania sposobow na wyjscie swiata czy cywilizacji z kryzysu ? Skrajny krytycyzm rzeczywistosci zamiast poszukiwania rozwiazan trudnych nic nam nie pomoze

Jans... serio?
Sam popadasz w skrajny krytycyzm mojej osoby ;)

Co ja mała biedna Cran mogę poradzić na kryzys? Jak nawet najwięksi tego świata rozkładają ręce.
Robię to, co w mojej mocy. 
Konkrety są właśnie w tym co robię dla ludzi... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 20 Grudnia 2016 - 18:39, napisał(a):

gdzie konstruktywne poszukiwania sposobow na wyjscie swiata czy cywilizacji z kryzysu ? Skrajny krytycyzm rzeczywistosci zamiast poszukiwania rozwiazan trudnych nic nam nie pomoze

Jans... serio? Sam popadasz w skrajny krytycyzm mojej osoby ;)

Cran ... serio ?  Gdzie popadam w skrajny krytycyzm wobec Twojej osoby ?  Wskaz prosze  !

Moj cytat to tylko moje zapytanie i uniwersalne stwierdzenie. NIC wiecej !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

NIC wiecej

No niech Ci będzie ;)
Odpowiedziałam już na stawiane zarzuty o brak konkretów. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W szczególności Zouza, której wypowiedzi mnie wkurwiały, denerwowały, ale dawały tak dużo do myślenia... :)

Cran, wiem, czasami bywam wkurwiająca, ale... to tak już jest, że gdy ktoś mówi/pisze coś, co na dany moment jest nie po naszej myśli, albo patrzymy na sprawę ze zbyt dużymi emocjami, to mamy ochotę podgryźć gardło. ;) Ale rozsądni ludzie, a za taką Cię zawsze uważałam, przynajmniej przemyślą to, o czym piszą adwersarze. :)

Powiem Ci w sekrecie ;) że ja też tak często miewałam. Ale nawet jeśli spojrzeć na to wyłącznie cuckoldowo - sama widzę jak wiele poglądów i jak bardzo, niekiedy o 180 stopni, mi się zmieniło.

A życiowo - cóż, też zdarzały mi się takie upierdliwe zołzy, może nie zawsze, ale często miały rację, bo potrafiły, niezaangażowane emocjonalnie w sprawę, spojrzeć znacznie bardziej obiektywnie niż ja. :)

Niemniej cieszę się, że zaczynasz układać sobie życie, może (na razie) samotnie, ale na nowy związek będzie czas - jak już osiągniesz pewną stabilność emocjonalną.

gdzie konstruktywne poszukiwania sposobow na wyjscie swiata czy cywilizacji z kryzysu ?

Ho, ho... Jans Cię docenił! Szykuje nam się Cran - zbawca? ;)

A serio - jak każdy będzie miał posprzątane swoje podwórko, to wszędzie będzie czysto. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...