Skocz do zawartości
cranberry

Kryzys męskości...?

Rekomendowane odpowiedzi

Zobacz też na swój profil. Co o Tobie mówi? Jak może być odebrany?

No jak?

Zmieniłam już opis... czy da się też usunąć galerie, by nie psuła ona mojego wizerunku? Czy da się też nick zmienić? Bo jeśli tak to chętnie wszystko wykasuje i pozmieniam... byleby tylko wszyscy jasność mieli... bo wszystko czarno-białe ma być, prawda?... a jak dziewczyna ma kilkanaście seksowniejszych zdjęć, bo lubi swoje ciało i lubi się nim chwalić to już pewnie tylko o seks jej chodzi... więc lepiej skasować te galerie... i wszystko... i historie prawdziwe... bo to wszystko tylko mówi o tym, jaka puszczalska jestem.. to jak taka może związku szukać..

Sorry Zouza, ale właśnie tak mi brzmią Twoje uwagi... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No sorry, jeśli tak uważasz, to ja nie mam nic do dodania.

Więcej dramatyzmu się nie dało?

Szukasz na siłę złośliwości z mojej strony, choć wcale jej tam nie było.

A jak zmienić, skasować, itp. to masz w ogłoszeniach, jako VIP możesz się zgłosić bezpośrednio do Adminów.

Ja się wymiksowuję z wątku, bo mam wrażenie, że po chińsku piszę. A już wystarczająco skośne mam oczy. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

więc lepiej skasować te galerie... i wszystko... i historie prawdziwe... bo to wszystko tylko mówi o tym, jaka puszczalska jestem.. to jak taka może związku szukać..

Tu na tym forum chyba nikt nikomu nie zarzuca  " puszczalstwa " ?  Ostatnia to chyba  rzecz o jaką posądzałabym tutaj  kogokolwiek, a  już  Zouzę  na pewno  na końcu. Nie oceniamy, rozmawiamy.

Ja osobiście nie dopatrzyłam się takiego czegoś w żadnej z wypowiedzi. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No sorry, jeśli tak uważasz, to ja nie mam nic do dodania. Więcej dramatyzmu się nie dało?

Przepraszam, poniosło mnie...  
Nie chce być się wymiksowywała z tego wątku, bo dużo mi w głowie rozjaśniasz...
Zamiast pisać te pierdoły powyżej chciałam w zasadzie Cię zapytać o co CI chodzi z tym moim profilem?
Odpowiedź proszę. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cran, brzmisz jak Kononowicz - nie będzie niczego, ale nie o to chodzi przecież.

Posłuchaj Zouzy i postaraj się spojrzeć na to z chłodną głową.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie o to chodzi przecież.

no to o co chodzi?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cran, kiedy pisałam o profilu - przeglądałam go, jeszcze nie było w nim zmian, miał inną formę niż obecnie.

Osoba, która nie przeczytała tego wątku, nie mogłaby się domyślić o jaki typ relacji Ci chodzi. A może raczej wyciągnęłaby błędne wnioski. Teraz jest już jasne czego szukasz i oczekujesz, jakie relacje Cię interesują. 

Osobnik, który ma choć odrobinę oleju w głowie - nie wyskoczy z propozycją "bzykania w pierwszych słowach jego listu". ;)

A jeśli jakiś nawet wyskoczy - to już wiesz, że nie jest to błędne odczytanie Twoich intencji, tylko jegomość inteligentny inaczej ;) i szkoda Twojego czasu, by choćby zdawkowo mu odpowiedzieć. :)

Co do galerii - wiele hotek je ma, w różnych formach, bardziej, czy mniej subtelnych. Masz piękne ciało, nie widzę powodu byś miała je ukrywać. :)

no to o co chodzi?  

Żebyś nie emocjonowała się niepotrzebnie, zwłaszcza popadała w tak skrajne nastroje.

Ja naprawdę nie chcę Ci "dokopać", wręcz przeciwnie - chciałabym jakoś pomóc, a przynajmniej dać do myślenia, wskazać strony, których być może teraz nie dostrzegasz.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to o co chodzi?

A o to, że masz fantazje, marzenia, oczekiwania. To co jest na forum napisane, zamieszczone itd, jest formą autoprezentacji, nie zawsze zamierzonej, ale ktoś, czytający Twoje posty, przeglądający galerie itd buduje sobie Twój obraz.

I dochodzimy do Twoich oczekiwań, jak myślisz, kto ma większe szanse poznać kogoś poprzez forum dyskusyjne, ten kto nic nie napisał, czy ten kto jest kojarzony z dyskusji, udzielania się, i bardzo zmysłowych zdjęć.

Po drugie, nawet jeśli wszystko skasujesz, to myślisz że staniesz się anonimowa? Nie, to już wiele osób przeczytało, zobaczyło.

Ja pierdzielę głupoty na forum już prawie 3 lata i sporo bardzo fajnych osób poznałem, czego i Tobie życzę. A tak jak napisała Zuz, to czego szukasz może się znaleźć właśnie wtedy gdy najmniej będziesz się tego spodziewać.

Zapraszam na zloty forumowe, poznaj nas, daj się poznać, żyj na forum a zobaczysz że i inne rzeczy mogą się zdarzyć.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam na zloty forumowe, poznaj nas, daj się poznać, żyj na forum a zobaczysz że i inne rzeczy mogą się zdarzyć.

Dokładnie. Może łatwiej się tak pisze gdy ma się "właściwą" osobę u boku ale taka prawda - czasem trzeba odpuścić szukania rycerza w ogłoszeniach i skupić się na sobie. Na tym kim chciałabyś być za parę lat. Ty jako jedynie Ty. Dla siebie samej. Może gdzie. Ale jeszcze nie z kim. To się wydarzy po drodze. Na bank. Pardon, na pewno.

Ja pierdzielę głupoty na forum już prawie 3 lata i sporo bardzo fajnych osób poznałem

Nie traktowałbym tego jednak jako konstruktywnej rady :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy zakładałam ten temat sama nie wiedziałam, że chodzi mi o związek, a nie samych kochanków.

Jeżeli Ci chodzi o związek a nie tylko o Kochanka, to w złym miejscu szukasz. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia szukałaś tutaj tak zwanego "związku" a to się zawsze kończy tak samo i jeszcze nie było przypadku takiego aby było inaczej. O swoich Profilach, porozmawiajcie sobie na PW, zawsze to lepiej tam sobie wyjaśniać pewne rzeczy.

pozdrawiam,

Sem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...