Skocz do zawartości
cranberry

Kryzys męskości...?

Rekomendowane odpowiedzi

Noooo to jest świetna ilustracja kryzysu męskości. Brakuje jeszcze, że każden jeden robi to z rubasznym hehehe i piwskiem cieknącym po ryju.

Szkoda, że nie załapałeś.

Wyjaśnię zatem.

Faceci są zadaniowi.

Zadaniowo uczepiłeś się jednego zdania. Wyrwanego z kontekstu. Brawo! Zuch!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zadaniowo uczepiłeś się jednego zdania. Wyrwanego z kontekstu. Brawo! Zuch!

Wrrrrr.... aż mi piwo cieknie po brzuszysku, z taką pasją się uczepiłem wykonania zadania :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A się czepiaj, "pazuramy" :lach:

Czytałeś w ogóle coś z tego, co w tej dyskusji pisałam? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałeś w ogóle coś z tego, co w tej dyskusji pisałam? ;)

No zarzucono mi, że nie czytałem i o artykule piszę więc przeczytałem. Coś tam chyba zrozumiałem nawet z tego co miałaś do przekazania.

Najbardziej mi się podobały flaki wywalone na stół! Uwielbiam k... flaki wywalone na stół, nie ma to jak się dobrze z wątrobą zabawić ;) albo z dwunastnicą, albo z okrężnicą - nooooo... okrężnica to mój ulubiony flak wywalony na stół!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wątek jednak tyczy się tego, co już wybrały

Wątek dotyczy kryzysu męskości a nie tego co kobiety wybrały albo czego nie wybrały. Jeśli już, to mowa ogólnie ma się o "wyborach". Twoja wypowiedź w temacie ma tyle samo z nim wspólnego co moja. Dużo ma wspólnego.

Tylko taki przykład podałem

A ja sobie z tym przykładem polemizuje, dyskutuję. Jak to na forum bywa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fencarn sądzę, że inaczej byś spojrzał na poruszany tu temat gdyby Ci przyszło korespondować z potencjalnymi kochankami. Być może czytałeś watki

https://www.cuckoldplace.pl/topic/7912-najlepsze-podrywy/?hl=%2Bnajlepsze+%2Bpodrywy

https://www.cuckoldplace.pl/topic/19352-wymagania-pan%C3%B3w/page-12?hl=wkurza&do=findComment&comment=281086

https://www.cuckoldplace.pl/topic/1580-to-co-mnie-ogromnie-wkurza-w-zachowaniu-ogier%C3%B3w/?hl=wkurza

Jeśli nie, rekomenduję do zapoznania się. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No zarzucono mi, że nie czytałem i o artykule piszę więc przeczytałem. Coś tam chyba zrozumiałem nawet z tego co miałaś do przekazania.

Najbardziej mi się podobały flaki wywalone na stół! Uwielbiam k... flaki wywalone na stół, nie ma to jak się dobrze z wątrobą zabawić ;) albo z dwunastnicą, albo z okrężnicą - nooooo... okrężnica to mój ulubiony flak wywalony na stół!

Wątpię. Ale to już nie mój problem. :D

Udanych zabaw z okrężnicą, na stole. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Udanych zabaw z okrężnicą, na stole. ;)

Możecie? Kaszankę próbuję dokończyć. Wódki mi nie starczy :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fencarn sądzę, że inaczej byś spojrzał na poruszany tu temat gdyby Ci przyszło korespondować z potencjalnymi kochankami. Być może czytałeś watki https://www.cuckoldp...lepsze+podrywy https://www.cuckoldp...rza#entry281086 https://www.cuckoldp...erów/?hl=wkurza Jeśli nie, rekomenduję do zapoznania się. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Droga Ritto,

Czytałem wątki, które zacytowałaś. Doskonale rozumiem to i wcale nie bronię wszystkich mężczyzn, chłopców, chłoptasiów, buraków czy zwykłych chamów. To nie o tym tu pisałem. Jest pewien procent społeczeństwa, który kulturę osobistą ma w dupie, albo w ogóle nie przypuszcza nawet, że coś takiego istnieje. Poza tym to forum jest dość specyficzne i trzeba tu trochę pobyć, żeby rozumieć pewne zasady i w ogóle chcieć cokolwiek zrozumieć. Masa facetów wpada tu, żeby znaleźć frajera, któremu można bezkarnie żonę wyruchać (pardon za styl, ale trza odpowiednie dać rzeczy słowo). Poza tym, jak się udzielasz na takim forum, to stereotypowo dostajesz łatę takiej, a nie innej (niektórych słów po prosu nie wypada).

Forum przez regulamin, przez ludzi od dawna je tworzące i przez pewną kulturę słowa w tematach daje poczucie zrozumienia dla tych bezeceństw, które staramy się uprawiać ku radości wszystkich. A na PW i na czacie moderacji nie ma, albo inaczej same jesteście moderatorkami.

Droga Ritto, powiedz sama, czy użytkownik sensownie i kulturalnie wypowiadający się w postach przypierdoli chamskim tekstem na PW? Słoma z onucy wyłazi tym świeżo zarejestrowanym (nie wszystkim oczywiście), albo tym co siedzą cicho i czatują na okazję szybkiego ruchania bez zbędnego pierdolenia (tom se teraz pojechał po opinii). No nie tak jest?

I co? To dalej jest argument za tym, żeśmy w kryzys męskości popadli?

Ja mimo wszystko nie widzę związku.

Wątpię. Ale to już nie mój problem. :D Udanych zabaw z okrężnicą, na stole. ;)

Droga Zouzo,

Problem nie problem Ty fajna.. ekhm regulamin... Ty bardzo świadoma i rezolutna Kobieta jesteś! No to sobie tam, te, no, sensy - nonsensy drugich den rozkminisz jak trzeba ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi Fencarnie, szalenie to zabawne, że w zasadzie nie napisałeś niczego innego niż to, co w tej dyskusji już padało. ;)

Ale zaangażowanie emocjonalne godne podziwu. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...