Skocz do zawartości
cranberry

Kryzys męskości...?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to jest słabe czy nie.

pfff.... ja wypowiedziałam swoją opinie i tego mi nie zabronicie.
Możecie zdecydować jedynie czy dla Was jest to słabe czy nie... o opiniach innych raczej nie zadecydujecie.
Ja decyduję o swoich i mówię, że TO JEST SŁABE.  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro nic nie znaczy, to po uj pytasz? :D

Świetnie, tylko nie jesteśmy tu po to, żeby zadowalać wszystkich, tylko jesteśmy skupieni przede wszystkim na naszych wspólnych potrzebach czyli moich i Pani, Kochanek ma być tylko dodatkiem, który albo zaakceptuje nasze zasady albo nie.

I dobrze, skupiajcie się na sobie.

Kochanek zawsze jest tylko dodatkiem, Ameryki nie odkryłeś. ;) W końcu to on wychodzi, a Wy nadal jesteście razem. I w tym sensie - tak, jest dodatkiem (zdaje się jednak, że nieco inaczej niż ja widzicie ten "dodatek". Nie łatwiej byłoby meble w domu poprzestawiać? ;) ).

Jak i z tym, że musi parze odpowiadać.

Ale i para musi odpowiadać jemu.

A zadufanie rzadko kiedy i rzadko komu odpowiada. ;)

No ale - szczerze - mam w nosie, czy kogoś znajdziecie, czy nie.

Ja się bawię i jakoś nie narzekam ;)

W przeciwieństwie do Was :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pfff.... ja wypowiedziałam swoją opinie i tego mi nie zabronicie.

Możecie zdecydować jedynie czy dla Was jest to słabe czy nie... o opiniach innych raczej nie zadecydujecie.

Ja decyduję o swoich i mówię, że TO JEST SŁABE.  

Fajnie, dziękujemy :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Ja się z Tobą zgadzam.

Chcesz kogoś na poziomie, to jak zrozumiałe. Tacy faceci, jakich chcesz, jak najbardziej istnieją, pełen pakiet, są wysocy, przystojni, dobrze obyci w towarzystwie. Potrafią rozmawiać na każdy temat, flirtować, doskonale wiedzą czego chce kobieta. Problem polega na tym, że jest ich bardzo mało, a popyt na nich jest ogromny (każda takiego chce), więc naturalnie ich rynkowa wartość idzie w górę. 

Z facetami z internetu jest tak, że większość z nich jest zaprzeczeniem ideału. Oni po prostu nie są atrakcyjni, pod żadnym względem. Nie mają żadnych opcji w rzeczywistym świecie, więc próbują swoich sił w necie. Wysyłają setki identycznych wiadomości do kobiet na różnych portalach naraz i mają nadzieję coś tym „ugrać". Efekty tego są oczywiście marne, to tylko generuje niepotrzebny ruch i frustrację obu stron. 

„Ideał” z kolei ze względu na mnogość opcji, nie ma potrzeby, mówiąc kolokwialnie „zarywania” do wszystkiego, co ma waginę i oddycha, więc jest mało prawdopodobne, że do Ciebie sam z siebie napisze. On nie będzie zdesperowany i nie będzie mu aż tak zależało. 

Jeżeli chodzi o przedmiotowe traktowanie kobiet, to jest chyba domena protali erotycznych. Kiedyś miałem profil jako para na dużym, popularnym portalu na literkę "Z". ;) 
Wiadomości, jakie tam otrzymywaliśmy, były skandaliczne. Pozorna anonimowość i tematyka takich stron demaskują prawdziwą twarz i motywy większości facetów. 

Podsumowując:

1. Faceci na poziomie są prawie zawsze zajęci.

2. Powiedzmy sobie szczerze: gdyby jutro ktoś dokonał masowej eksterminacji 80% mężczyzn, to właściwie wiele byśmy nie stracili. ;)

Męskie ego rozbuchało się do tego stopnia, że każdą najdrobniejszą krytykę na swój temat odbierają jak potężny cios. Nie są w stanie jej znieść, przez co starają się umniejszyć wartość rozmówcy w każdy możliwy sposób. Starają się pokazać, że są lepsi niż my, kobiety.

Tak z ciekawości: co takiego mu powiedziałaś i jak zareagował?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się bawię i jakoś nie narzekam ;)

I z naszej strony, życzymy jeszcze bardziej owocniejszych łowów :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może słabe może nie. Decydować o tym możemy tylko My :)

Nie, nie tylko Wy.

Skoro piszecie na forum, to z automatu poddajecie do dyskusji. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie tylko Wy. Skoro piszecie na forum, to z automatu poddajecie do dyskusji. :)

oczywiście, że tak. Ale to nie oznacza, że Wasze wzburzenie naszą postawą coś wniesie lub coś zmieni :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z facetami z internetu jest tak, że większość z nich jest zaprzeczeniem ideału. Oni po prostu nie są atrakcyjni, pod żadnym względem. Nie mają żadnych opcji w rzeczywistym świecie, więc próbują swoich sił w necie.

Hmmm... a toś sobie, przy okazji, skroił rajciochy. :D

Nie zgodzę się, poznałam wielu fajnych facetów via net.

W realu wcale nie jest łatwo poznać nawet kogoś do związku, a co dopiero do cuckoldu.

oczywiście, że tak. Ale to nie oznacza, że Wasze wzburzenie naszą postawą coś wniesie lub coś zmieni :)

A wiesz, że jesteśmy na forum DYSKUSYJNYM?

Jak chcesz, by Was w ramki oprawili, to polecam inne. ;)

Pewnie nasza dyskusja u Was nic nie wniesie, żadnej refleksji. No ale to już nie nasz problem. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgodzę się, poznałam wielu fajnych facetów via net.

Ja nie twierdzę, że w realu jest łatwiej, nie jest. Nie twierdzę też, że w internecie nie ma fajnych facetów w ogóle.

Chodzi o to, że jest ich mało, bardzo mało. Chodzi o to, że ruch na stronach o wiadomej tematyce jest generowany przez facetów o niskiej atrakcyjności, bo oni nie mają żadnych opcji. Oni stanowią przy tym większość użytkowników takich stron.

Dodaj do tego anonimowość, którą zapewnia net i masz wysyp całej maści prymitywów i troglodytów. Dostajesz czasem chamskie, prymitywne wiadomości? Jeśli tak, to czy uważasz, że ktoś zwróciłby się tak do Ciebie w realu? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja też nie zgadzam się z Armem ;). Nie sądzę, że ci fajni na poziomie faceci to mniejszość, ba nawet przystojni. Nawet Ci poznani przez internet ;). No jakoś tylko z takimi mam do czynienia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...