Skocz do zawartości
cranberry

Kryzys męskości...?

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ oczywiście Burku, macie prawo przebierać. Ale kochankowie też.

Oczywiście, są desperaci, którzy będą się płaszczyć i/lub stroszyć piórka, żeby tylko zamoczyć. Ale wierz mi - tym jest wszystko jedno gdzie i w dupie mają czy Pani Burka jest idealna.

Rozsądni i znający swoją wartość Kochankowie oleją, z góry, komisyjnie, księżniczki. Będą woleli może nieidealne, ale takie, którym nie będą bali się popsuć fryzury, a i jeszcze, z którymi da się porozmawiać, bez ciągłego wysłuchiwania: "JA", ewentualnie "MY". ;)

Ale to przecież już nie Twój problem, komu co moknie :rolleyes:

Na szczęście.

Mnie tacy ludzie nudzą.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z kolei pisałaś o sporej ilości pisanych maili dziennie.

Napisałam, ze wymieniam sporo wiadomości z potencjalnymi kandydatami, ale nigdzie nie napisałam z iloma kandydatami. Również pogubiłabym się pisząc z więcej niż dwoma - trzema osobami na raz. 
Więc precyzując, piszę dużo z nie więcej niż trzeba osobami na raz. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ oczywiście Burku, macie prawo przebierać. Ale kochankowie też.

Oczywiście, są desperaci, którzy będą się płaszczyć i/lub stroszyć piórka, żeby tylko zamoczyć. Ale wierz mi - tym jest wszystko jedno gdzie i w dupie mają czy Pani Burka jest idealna.

Rozsądni i znający swoją wartość Kochankowie oleją z góry komisyjnie księżniczki. Będą woleli może nieidealne, ale takie, którym nie będą bali się popsuć fryzury, a i jeszcze, z którymi da się porozmawiać, bez ciągłego wysłuchiwania: "JA", ewentualnie "MY". ;)

A skąd Ty wiesz kogo My szukamy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Burku, bądź łaskaw nie przypisywać mi słów, których nie napisałam, ok.

względu że Pani jest idealna to partner musi sprostać wymaganiom Burka i jego Pani

Nie wiem kogo szukacie, wiem, że taka napuszona postawa jest zniechęcająca, dla pocieszenia dodam, że dla obu płci. ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiem, że taka napuszona postawa jest zniechęcająca, dla pocieszenia dodam, że dla obu płci.

Kolejna nauka dla mnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem kogo szukacie, wiem, że taka napuszona postawa jest zniechęcająca, dla pocieszenia dodam, że dla obu płci. ;)

Świetnie, tylko nie jesteśmy tu po to, żeby zadowalać wszystkich, tylko jesteśmy skupieni przede wszystkim na naszych wspólnych potrzebach czyli moich i Pani, Kochanek ma być tylko dodatkiem, który albo zaakceptuje nasze zasady albo nie. Nie szukamy nikogo na siłę. Nie możesz negować naszej postawy, bo nas nie znasz, a Twoje zdanie i tak dla nas nic nie znaczy :ph34r::pala: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanek ma być tylko dodatkiem

Radzę kupić sobie wibrator z przyssawką...

Kochanek to też człowiek... też ma swoje potrzeby.
Czy Wy chcielibyście być traktowani jako DODATEK? Słabe to...  

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Radzę kupić sobie wibrator z przyssawką... Kochanek to też człowiek... też ma swoje potrzeby. Czy Wy chcielibyście być traktowani jako DODATEK? Słabe to...

Może słabe może nie. Decydować o tym możemy tylko My :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...