Skocz do zawartości
capt.ivory

Doskonała Hotwife:)

Rekomendowane odpowiedzi

Fragment opowiadania ”My Hotwife Takes Me On Vacation” – KenLukin ze strony www.lushstories.com.

Spojrzała na mnie zalotnie i zachichotała.

- Ty wiesz, że uwielbiam się pieprzyć. Ale tak jak powiedziałam ci już wcześniej, najbardziej lubię ssać. A sperma fascynuje mnie nawet jeszcze mocniej.

- Więc co w tym jest takiego co sprawia, że cię to aż tak nakręca?

Pomyślała przez chwilę i dodała:

- Wiesz, kiedy facet kończy we mnie lub w moim tyłku, jest wspaniałe i też dochodzę, ale nie jest to takie satysfakcjonujące. Najlepiej jest, gdy po pełnym cyklu z facetem, głaszczę jego penisa jedną ręką, a drugą trzymam mosznę, w której czuje jego jądra. Jeśli nie jest owsiana, uwielbiam każde z wkładać do ust i delikatnie ssać.

- Dlatego, zawsze dbam by mieć je gładkie dla ciebie – skomentowałem szeroko się uśmiechając.

- Dziękuję Ci za to. Ponadto bardzo lubię brać go do ust zanim stanie się w pełni twardy, wtedy mogę poczuć jak rośnie i wypełnia mi usta. Kiedy jego penis jest już sztywny staje się cieplejszy i pulsuje. Mogę poczuć dzięki temu jego bicie serca. Potem zwyczajnie lubię czuć twardego kutasa, którego obciągam z góry na dół moimi mokrymi ustami. Każdy z nich jest nieco inny i czuje go inaczej, uwielbiam to. Mogę powiedzieć po reakcji faceta, że czerpie kompletną przyjemność że stymulacji, zwłaszcza, gdy biorę mu kilka razy całego głęboko do gardła. Kiedy tylko poczuje preejakulat, wiem że zaczyna dochodzić, a jego penis puchnie jeszcze bardziej. Jednocześnie jego jądra stają się napięte. Następnie mogę usłyszeć jak jego oddech się zmienia i kutas zaczyna szybciej pulsować w rytm bicia jego serca. Jego mięśnie są sztywne, a penis twardy jak skala, wtedy eksploduje, a jego ciepła sperma zaczyna tryskać w moich ustach. Kiedy facet dochodzi, czuje w buzi te silne skurcze, podczas gdy penis wypompowuje z siebie nasienie. Moje wargi rozluźniają się i kurczą, z każdym tryśnieciem, wokół jego członka. Staram się cały czas trzymać język na jego dolnej żyle, tak ażeby cały czas czuć napływającą spermę. Po tym jak koleś dla mnie kończy, mam usta pełne gorącego nektaru. Lubię go wtedy trzymać jeszcze jakiś czas w ustach, aby poczuć jak jego twardość powoli znika. To wszystko sprawia to, że czuję iż dałam mu naprawdę doskonały orgazm.

Co tym sądzicie? I jak Wy to widzicie drogie koleżanki? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem;) reszta opowiadania tez kest bardzo ciekawa:)

Jest tam wiele znacznie ciekawszych historii, jak znajdę czas to może jeszcze podejmę się kolejnego tłumaczenia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak trzymaj kolego, cieszy mnie to, że ładnie nam tłumaczysz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...