Skocz do zawartości
cuckoldzik

Pytanie do rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

ale jakby mi do domu przyprowadziła paszteta to nie wiem jak bym się zachował.

Może niech to zrobią w piwnicy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc nawet jakby dała jakiemuś pijaczkowi w bramie i miałaby z tego frajdę, byłoby to dla mnie podniecające.

Jest taki typ relacji i pożądania: mąż wyszukuje żonie najmarniejszych lumpów, śmierdzeli i pokraki, żona się z takim rżnie, a mąż jest wniebowzięty.

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest taki typ relacji i pożądania: mąż wyszukuje żonie najmarniejszych lumpów, śmierdzeli i pokraki, żona się z takim rżnie, a mąż jest wniebowzięty.

Jestem bardzo lajtowy i wyrozumiały, ale pięknie to napisałeś! Padłem ze śmiechu :D muahahaha, ale to zajebiście brzmi :D o kurna, aż pokaze to żonie ;) hahaha

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

Mój Rogacz zna swoje miejsce :) On rządzi. Jego uczucia są najważniejsze. Nie inaczej. Zatem podkreślę. Po raz nty. Nie każdy Rogacz jest uległy. Nie każdy wszak jest UC czy chce być UC.

Są różne rogate osobowości.

Oczywiście, że tak :) Ja jestem uległy tylko w łóżku, ale i to nie zawsze, a nawet bym sie pokusił, o stwierdzenie, że rzadziej niż częściej. Na codzień, w kwestii pracy, zakatwiania codziennych spraw itp. jestem raczej dominujący i to głównie ja ogarniam nasze codzienne sprawy. Uleglosc raczej jest kwestią fantazji i niektórych zabaw.

A status ustawiłem na UC, ponieważ raz dostałem opieprz opisując swoje fantazje, że powinienem mieć taki właśnie status :)

A, że na forum mi dobrze i nie chce mi się wchodzić w niepotrzebne konflikty i dyskutować czy taki albo taki status powinienem mieć, to ustawiłem UC i już :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło jeśli podoba się nam obojgu, jednak to nie reguła. Istotne jest to żeby podobał się żonie bo w końcu to oni będą się :sex1:. Dla mnie bardziej istotne jest to czy po wszystkim będzie zadowolona.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Rogacz zna swoje miejsce :) On rządzi. Jego uczucia są najważniejsze. Nie inaczej. Zatem podkreślę. Po raz nty. Nie każdy Rogacz jest uległy. Nie każdy wszak jest UC czy chce być UC.

Są różne rogate osobowości.

tak jest, przy czym zasadnicze pytanie brzmiało, czy rogaczowi ma sie podobać ogier dla żony.

Jak dla żony, to i dla rogacza, przy czym niekoniecznie w sensie ściśle funkcjonalnym .

Odpowiednio się prezentujący ogier nie jest zły, co może rogacz przyznać, nawet ja nie przyznaje i mówi, że mu to obojętne, byle ogier

budził u żony co trzeba.

Bo jakby rogacz nie przyznał to byłoby jak wyżej napisałem: żona dostaje medalowego lumpa mytego ostatnio w dzień urodzin, i jest dobrze.  Bo żonie dobrze.

Jestem straszny zbok, bo mi się zdaje, że wygląd ogiera i jego minimalne parametry oraz rodzaj fal radiowych wysyłanych przez niego, mają pewne znaczenie.

Paszteta bym nie wpuścił nawet do piwnicy.  Chyba, że w celach rzeźniczych. Z tym, że to teoretyczne: nie mam piwnicy i nie mam byle co wpuszczającej kobiety.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak jest, przy czym zasadnicze pytanie brzmiało, czy rogaczowi ma sie podobać ogier dla żony.

wywołana odpowiadam... nie, raczej pytam.. co to znaczy ma się podobać? przepraszam? chodzi o typ urody, czyste paznokcie czy umiejętność uwodzenia słowem czy faktyczne możliwości erotyczne? 

.

Bo jakby rogacz nie przyznał to byłoby jak wyżej napisałem: żona dostaje medalowego lumpa mytego ostatnio w dzień urodzin, i jest dobrze.  Bo żonie dobrze.

brzmi dla mnie jak herezja i wsadzanie kija w mrowisko  :D

Jestem straszny zbok, bo mi się zdaje, że wygląd ogiera i jego minimalne parametry oraz rodzaj fal radiowych wysyłanych przez niego, mają pewne znaczenie.

eee tam... każdy ma jakieś swoje kryteria :D

Paszteta bym nie wpuścił nawet do piwnicy.  Chyba, że w celach rzeźniczych. Z tym, że to teoretyczne: nie mam piwnicy i nie mam byle co wpuszczającej kobiety.

a co konkretnie znaczy pasztet? znowu skupiamy się na urodzie zewnętrznej, parametrach penisa czy może umiejętnościach erotycznych bo pasztet taki rozlazły, miękki ... :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo pasztet taki rozlazły, miękki

no zaraz, zaraz

Promocją w spożywczym,

Tramwajem na Pragę,
Napojem odżywczym,
Paczką papierosów,
Pasztetem kaliskim,
Prezentem od losu,
Byłaś dla mnie wszystkim!

słowo pasztet ma też pozytywne konotacje, no chyba, że dotyczy tylko kaliskiego ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek fan69

.....w moim przypadku musiałby mieć większego ode mnie :doggystyle:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam, że osoba z którą mam się spotykać/spotykam się powinna być akceptowana, nie negowana przez mojego męża. I tu nie chodzi o np. tylko wygląd, tylko o całokształt. Że jest o czym porozmawiać z NIM, pośmiać się, że powinien mieć poprawny wygląd, że powinna być chemia. Oczywiście bardzo ważną sprawą jest, aby taka osoba mi się podobała za ogół i wszystko co sobą reprezentuje. Nie spotkałabym się z kimś, kogo mój mąż w jakiś sposób by nie akceptował :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...