Skocz do zawartości
cuckoldzik

Pytanie do rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zdaje się na zonę- ona wybiera kochanka, ona musi czuć do niego chemię ( bez chemii nie ma seksu z innym). Moje chcenie skupia się na tym aby regularnie 1-2 w miesiącu miała  z nim seks.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To co mnie kręci u Hotki można ująć wieloma słowami: bezwstydność, demoralizacja, lubieżność, niemoralność, nieobyczajność, nieprzyzwoitość, rozpusta, rozwiązłość, sprośność, zepsucie, frywolność, jurność, pożądliwość, bezpruderyjność, niecenzuralność, rubaszność, cudzołóstwo, nierząd, obsceniczność, wyzywająco, zbereźnie, zdrożnie, gorsząco, deprawacja, perwersja...

Więc nawet jakby dała jakiemuś pijaczkowi w bramie i miałaby z tego frajdę, byłoby to dla mnie podniecające.

Całkowicie się zgadzam, lepiej tego ująć nie można, właśnie to dla rogaczy jest podniecające. Pytanie czy hotki są tego świadome ? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogier mnie podobać się nie musi , ważne zeby podobał się zonie . W zdecydowanej wiekszości zona wybiera kochanka ktory wizualnie jest atrakcyjny co i ja potwierdzam są przystojniakami dobrze zbudowanymi .

Ale co ciekawe... przyznaje ze byłem bardzo podniecony jak zona dawała facetowi ktory był całkowitym przeciwienstwem aktrakcyjnego mezczyzny ; twarz nieciekawa , otyły itp . Jednak widok takiego shreka posuwajacego moja zone podniecajacy ...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja żona sama sobie wybiera, ja nie mam nic do powiedzenia. To Ona ma przezywac chwile rozkoszy, wiec facet musi Jej odpowiadac i jak napisal rogaczzwyboru musi byc chemia - u mojej zony bez tej chemi nie bedzie seksu. A ze ma dobry gust , nieskromnie - ma.  Wie, jakiego kochanka sobie wybrac i niech tak zostanie. Tak to wyglada z mojej strony ?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całkowicie się zgadzam, lepiej tego ująć nie można, właśnie to dla rogaczy jest podniecające. Pytanie czy hotki są tego świadome ? :)

Serio??? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie obojętne. Ale żona ma dobry gust :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jego wygląd ma dla mnie pośrednie znaczenie. Jeśli będzie przystojniakiem, chciałbym zobaczyć żony emocje w stosunku do niego. Widzieć jaka jest na niego napalona albo widzieć jak sama się go prosi. Jeśli będzie zaniedbanym pijaczkiem, wtedy podniecająca dla mnie będzie świadomość, że ona puści się nawet z kimś takim.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

Dla mnie najważniejsze, żeby podobał się zonie :) Chociaż wolę, żeby był prawdziwym przystojniakiem, takim, przy którym wpadałbym w kompleksy i wiedziałbym, kogo bez wątpienia woli mieć w łóżku. Dla mnie to element dominacji kochanka. Rogacz musi znać swoje miejsce :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz musi znać swoje miejsce

Mocne :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Rogacz zna swoje miejsce :) On rządzi. Jego uczucia są najważniejsze. Nie inaczej. Zatem podkreślę. Po raz nty. Nie każdy Rogacz jest uległy. Nie każdy wszak jest UC czy chce być UC.

Są różne rogate osobowości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...