Skocz do zawartości
mydwoje

Jak szukac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Kobiety w moim odczuciu mają zakodowane że seks i uczucia idą w parze i nie za bardzo potrafią oddzielić to od siebie.

Terefere... :lach:

Niektóre potrafią, inne nie.

Są rozmowy, jest pomysł lagodniejszej alternatywy (obserwator).

Ale obserwator czego???

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowite, paradoks zdrady w zdradzie. Nie gniewaj się ale to fascynujące jak niewierna żona (bo przecież od lat 3 masz kochanka) boi się zdrady. Dzięki Ci naturo, że mnie zaskakujesz. Kochasz mężczyznę, z którym jesteś męża zapewne też kochałaś (kiedyś).... i to są Twoje obawy, tu moim zdaniem, czai się "diabeł". Boisz się swoich pragnień bo nie czujesz "lądu" stałego gruntu pod nogami. Zawsze sądziłem, że cuckold musi mieć silny, zwięzły i bardzo stabilny fundament zaufania, miłości i wiary... Ty nie wierzysz sobie i dlatego po odpływie erotycznego entuzjazmu ważysz konsekwencje. Trudno zbudować relacje, o ile to w ogóle możliwe, na podwalinach czegoś tak niestabilnego jak "uprawianie lewizny". Życzę Tobie powodzenia ale przede wszystkim uczciwości uczuć, prawdziwości związku i stabilności bo to jest dopiero trampolina do wszystkiego dalej.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Terefere... :lach:

Niektóre potrafią, inne nie.

Ale obserwator czego???

Obserwator naszych igraszek :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiki, Nie oceniaj mnie swoja miara, nie jestes w stanie po kilku moich postach stwierdzic jaka jestem i czego potrzebuje.

Zreszta nie pisze tutaj po to, aby ktokolwiek tworzyl moj portret psychologiczny.

Zadaj sobie pytanie czemu z mezem tego nie chcialam, a z ,,kochankiem,, tak? Bo jest zaufanie, milosc i wiara w Nas. Takze temat meza zamykam, nie jest tutaj wazny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko uważaj... Cuckold jest jak bagno...

.

.

.

Niesamowicie wciąga xD

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...