Skocz do zawartości
just_fun

Zabawy z moim pieskiem...

Rekomendowane odpowiedzi

Co ten piesek taki kudłaty ?  :)

Poczekaj, aż dojdzie do depilacji gorącym woskiem... Do tego to trzeba być dopiero dobrze znieczulonym...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pieski czasami źle się zachowują. Trzeba je ukarać, ale jednocześnie zadbać o to, żeby sobie nie zrobiły krzywdy. I wtedy przyda się kołnierz xD

No tak, nie mogą lizać się po... ;)

Poczekaj, aż dojdzie do depilacji gorącym woskiem... Do tego to trzeba być dopiero dobrze znieczulonym...

Siostro, morfina! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój piesek był ostatnio bardzo grzeczny, dlatego pomyślałam, że zasłużył na nagrodę :) ciekawe czy doceni jak dobrą ma Panią ;)

post-16518-0-95040400-1480267086_thumb.png

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój piesek był ostatnio bardzo grzeczny, dlatego pomyślałam, że zasłużył na nagrodę :) ciekawe czy doceni jak dobrą ma Panią ;)

Czy to już tak pod sylwestra? :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowite to cewnikowanie. Mam podobne tylko stosownie mniejsze urządzenie i w perspektywie rychłą instalację. Napiszcie proszę czy coś takiego należy przed zastosowaniem zdezynfekować? Jeśli tak to czego użyć by nie podrażnić wnętrza cewki? Czy stosowaliście jakiś lubrykat ułatwiający aplikacje? Jak bardzo to boli? W jaki sposób wprowadzić? Na co uważać? Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dezynfekcja przed uzyciem koniecznie. W najgorszym wypadku plyn do mycia naczyn lol. A na serio mozesz sparzyc wrzatkiem na przyklad.

Do aplikacji nada sie zwykla wazelina.

Co do bolu... to xxxmarti powinien sie wypowiedziec.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. No jakoś szczególnie nie dezynfekowałaś :P utrzymywać w czystości należy, ale moczowód pozostaje raczej nienaruszony, więc nie powinno być infekcji.

2. Wbrew pozorom do cewki nie dochodzi. Organoleptycznie pozostaje jakiś 1-2cm od zakończenia penisa.

3. Lubrykant zawsze ułatwia i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie aplikacji tego "na sucho".

4. W skali 1-10? Myślę, że dobra 10. Rozszerzanie w tych najgrubszych miejscach przypominało przebijanie sutków, tylko trwa dłużej. Trzeba zagryźć zęby, dalej wchodzi jak w masło.

5. Kierunek jest tylko jeden: do środka. Warto ścisnąć główkę penisa - bardziej się wówczas otwiera.
6. Należy pamiętać, że po włożeniu trzeba... wyjąć. Niestety również boli :P

Ale poza tym to całkiem przednia zabawa xDDD

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. No jakoś szczególnie nie dezynfekowałaś :P

Umyłam, łobuzie :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki za info :)

Po zabawie nie miałeś żadnych skutków ubocznych stosowania tego urządzenia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...