Skocz do zawartości
just_fun

Zabawy z moim pieskiem...

Rekomendowane odpowiedzi

Mezus podziwiam. Żona ci to aplikuje czy ty sam?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ufff...

Aż przypomniała mi się moja historia :list: .

Pewnego dnia przeglądając sobie portale aukcyjne, Natrafiłem na urządzenie do elektrowstrząsów (Nawet nie pytajcie co mnie pokusiło aby je nabyć) :-o .

Gdy już przyturlało się z Chin, stwierdziłem że został dołączony taki oto gift. Na początku nie dotarło do mnie jakie jest przeznaczenie tego niepozornego kawałka metalu. Ani to nie dildo, ani korek analny, co żeś?

Po szybkim przewertowaniu wujaszka google, znałem już do czego  zdolna jest ta zabawka :idea: .

A wcale nie napawało to optymizmem. Ale od czego jest moja ciekawość świata, czytaj wrodzony idiotyzm.

Postanowiłem przetestować. Przyrząd został umieszczony w wiadomym miejscu, kabelek podłączony, ja uziemiony, i...

Nacisnąłem zasilanie, dioda zaświeciła złowróżbnie na czerwono, palec zawisł nad przyciskiem POWER. Szybki wdech i GO...

Światło na całym osiedlu przygasło, a mnie jak nie jebnie...

W wyniku tej sesji jednorazowo zanotowałem 2 centymetrowy przyrost brody, wszystkie włosy na tyłku się wyprostowały, a mój penis jeszcze przez następny miesiąc bezbłędnie wskazywał północ i wszystkie żyły wodne.

Tak że, przyrząd trafił w najgłębsze czeluście szuflady i czeka na czas aż znowu nie poczuje chęci żeby zrobić sobie krzywdę :lach: .

A Wam gratuluję pomysłów i zabaw które sprawiają Wam przyjemność? Radość :evil: .

• Lubię 28

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

TT - :lach: :lach: :lach: setnie mnie rozbawiłeś!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam tu i widziałam. Ciężko kliknąć "lubię to" choć podziwiam odwagę do próbowania TAKICH sprzętów :) Minę Starego ciężko zobrazować a mnie samoistnie wyrywa się z ust "ożeszkurwajebanamać" :P Ale chętnie zajrzę po więcej ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

TT, "ożesz..."(i tak dalej, za Smellką) - chyba pół osiedla obudziłam, ryknąwszy śmiechem! :lach:

Just_fun, cdn.??? :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pieski czasami źle się zachowują. Trzeba je ukarać, ale jednocześnie zadbać o to, żeby sobie nie zrobiły krzywdy. I wtedy przyda się kołnierz xD

post-16518-0-14943000-1479557835_thumb.jpg

post-16518-0-81994100-1479557861_thumb.jpg

post-16518-0-60765400-1479557885_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co ten piesek taki kudłaty ? :)

Misiek

Misiek, no a jaki ma być? Piesek musi mieć trochę futra...:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...