Skocz do zawartości
just_fun

Zabawy z moim pieskiem...

Rekomendowane odpowiedzi

Auuuuuuuuuuććććććć!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chylę czoła przed śmiałkiem, który poddaje się takim praktykom, a Tobie życzę pomyślnych eksperymentów w dziedzinie medycyny ekstremalnej ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie starczyło by mi odwagi na "odwrotną penetrację". Marti zdecydowanie zasługuje na swoje xxx. Jest  mega kozak a Tobie Just_fun gratuluję wprawnej ręki.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szacunek, ostra jazda  :dobre:  nurtuje mnie jednak pytanie, co dalej po włożeniu do końca ?  Na pewno duże podniecenie przy wkładaniu i co dalej potem ? chodzenie na smyczy ?  opiszcie jeśli można prosić.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małe uzupełnienie - narzędzie zamówiłem jako dodatek do darmowej przesyłki tu:

http://www.sexshop69.pl/dilator-sonda-korek-do-cewki-moczowej-z-ujsciem-8mm-dwa-ringi-87230132.html

Opis nie do końca oddawał, jakich rozmiarów to będzie - mimo tego, że podane były wymiary w mm. xD

Kiedy przyszedł - zrobił na prawdę DUŻE wrażenie. I wylądował na półce. Aż po powrocie ze zlotu, dostatecznie znieczulony, zaproponowałem zabawę. Efekty możecie podziwiać na zdjęciach.

Potwierdzam - boli.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witqjcie tez mam taki gadzecik i przy drugim razie juz nie boli

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...