Skocz do zawartości
yes

Urywki z filmu

Rekomendowane odpowiedzi

Czy na taki widok Jak na dole posta trzeba zasłużyć? Czy trzeba planować, rozmawiać, szukać, słuchać slow na nie, czekać, prosić? Czy moze lepiej zrezygnować i oddać sie jedynie fantazji?

Nie, jednak czasem warto dać sie upić do ńieprzytomności za sprawa najlepszego przyjaciela....

Mowa o Maćku, moim dobrym koledze od lat, tym od fajek i pierwszych butelek piwa gdzies za przystankiem, o koncertach i pierwszych poderwanych dziewczynach na studiach, tym ktory pomógł mi kupic pierwszy samochód, jak i wyremontować nowy dom w którym czuł sie bardzo dobrze, jak u siebie...

Tak jak tego dnia gdy spotkaliśmy sie u mnie sobote by w końcu wypić co najmniej 2 flaszki mocnego trunku, mimo ze widywaliśmy sie dość często to nie mogliśmy od dłuższego czasu tego zrobic bo albo chore dziecko, albo rano gdzies trzeba jechać itd itp...

Do tego typu męskich schadzek miałem wydzielony przez Anie pokoik w piwnicy gdzie obok garażu oraz kotłowni Mogłem robic co żywnie mi sie podobało. Z chęcią z tej wolności w nim korzystałem i mogłem go wyposażyć przaktyczńie jak chciałem. Tzn? Wystarczyło łóżko, stół, kilka krzeseł, lodówka oraz sprzęt grający wysokiej klasy.

Tym razem Maciek zaskoczył mńie dość mocno ...

(Zdjecie zapożyczone z zasobów internetu)

post-17755-0-43421000-1478651360_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... Po pierwsze flaszce czułem sie dobrze, bawiliśmy sie wyśmienicie rozmawiając o bierzących sprawach, polityce, problemach, jego dziewczynie jak i o mojej zonie, jednak o niej co raz cześciej... A czy jest, a czy śpi, a moze by przyszła... Pytał i ponaglał.

Byłem co raz bardziej obojętny na to co sie dzieje z upływem kolejnej szklanki whisky z lodem...

Budzę sie na korytarzu poddasza naszego domu gdzie mamy sypialnie...

Słyszę głośne sapanie Macka oraz pojękiwanie Ani... Urywa mi sie po raz kolejny film, mocno wiruje podłoga oraz sufit. Wole nie ryzykować i nie wstaje, siedząc oparty o ścianę uchylam drzwi do pokoju widząc nagiego towarzysza oraz leżąca na brzuchu Ankę z wypiętym tyłkiem w białych zsuniętych na bok majtkach.

Do tej pory go za to w myślach przepraszam ale w pierwszej chwili myslalem ze ja gwałci, uświadomiłem sobie ze jest inaczej w chwili gdy dostrzegłem z jaka chęcią i lekkością mu sie oddaje. Np gdy trzyma głowę na poduszce a rękoma do tylu rozsuwa pośladki tak by mógł wejść w nią po sam końiec nabrzmiałego kutasa trzymając ja za biodra i bawiąc sie palcem jej mała dziurka...

Zasypiam nie reagując...

(Zdjecie zapożyczone z internetu)

post-17755-0-06112200-1478653762_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rano Obudzilo mnie głośne stukanie do drzwi...

-Czesc, jeszcze pijecie? Zapytała zdenerwowana Magda, dziewczyna Macka.

-nie, skończyliśmy w nocy i Maciek poszedł do domu, odpowiedziałem trzymając reke na wejściu tak by przypadkiem Magda nie zechciała do nas wejść...

Podejrzewam ze sie wcale ta informacja ńie uspokoiła ale przynajmńiej sobie poszła. Trzasnalem i zamknąłem drzwi i wrednym momencie pobiegłem schodami na górę sprawdzić czy on jeżdzę u nas jest...

Troszkę dziwna sytuacja bo Maciek brał juz na gorze prysznic a Anka siedziała obok na toalecie trzymając nogę na wannie i malując paznokcie ...

-choć do nas! Krzyknęła

-jak sie bawiłeś wczoraj? Powiedziała. Wybacz ze tak wyszło ale nie było innego sposobu by sie fiebie pozbyć wiec Maciek wymyślił by Cie upić tym alkoholem z targowiska... Możesz nie uwierzyć ńie było to zaplanowane ale nie obędzie sie bez powtórzenia, to tyczy sie także Ciebie. Powiedziała malujac tym razem paznokcie u drugiej stopy i zupełnie ńie odwracając sie w moja stronę. Mam nadzieje ze pamiętasz co wczoraj odjebales gdy kończyliśmy... Mam to nagrane, jeżeli chcesz to pozniej Ci pokażemy ale zaraz jedziemy do kina.

Twoim autem...

-haha nie spodziewałem sie tego po Tobie bracie, klepnął mnie w ramie Maciek i wyszedł wyprowadzić moje auto z garazu...

Ja prdl, co ja narobiłem te pare godzin temu, ńie byłem w stanie sobie tego przypomnieć...

Czy ma byc ciąg dalszy?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... zdarza się najlepszym... co odwalileś?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...