Skocz do zawartości
Mr.K

Partnerka Kochanka się dowiedziała...

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wygląda test na dojrzałość związku. Jeżeli Twoja otwartość i chęć podzielenia się tym, co do tej pory skrywałeś w obawie przed niezrozumieniem spowoduje jedynie groźby, krzyki i ślepe ciosy to rezygnacja z bytności tutaj z nami nic nie zmieni na dłuższą metę. Możliwość obcowania z ludźmi, z którymi można zawsze i o wszystkim, jest trudna do zakopania.

Swoją drogą, akcje typu włam do kompa i grzebanie w prywatności traktowałbym osobiście jako jednostronne wypowiedzenie umowy, ze skutkiem natychmiastowym. Może w Twoim przypadku jest jeszcze wola negocjacji.

Tak czy inaczej nie daj sobie zabrać własnej wolności. Bez tego żaden związek nie będzie smakować tak jak mógłby.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli Twoja otwartość i chęć podzielenia się tym, co do tej pory skrywałeś w obawie przed niezrozumieniem spowoduje jedynie groźby, krzyki i ślepe ciosy to rezygnacja z bytności tutaj z nami nic nie zmieni na dłuższą metę. Możliwość obcowania z ludźmi, z którymi można zawsze i o wszystkim, jest trudna do zakopania.

Ciekawe co łatwiej zakopać, wieloletni związek czy bytność na forum? Większość nieświadomych żon/dziewczyn  forumowych kochanków zareagowałaby pewnie niezrozumieniem. A ty Mr.K byłbyś zadowolony, że najbliższa osoba Cię oszukiwała?

Tak czy inaczej nie daj sobie zabrać własnej wolności. Bez tego żaden związek nie będzie smakować tak jak mógłby.

Wolność buduje się na zaufaniu, które tu zawiodło.

Rango życzę Ci żebyś poukładał sobie swoje sprawy osobiste, tak jak sobie życzysz.

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wygląda test na dojrzałość związku. Jeżeli Twoja otwartość(...)

a o czyjej otwartości i dojrzałości związku piszesz,

Rango czy jego dziewczynie?

Głupia dziewczyna , awanture mu zrobiła no jak śmiała.

Wracaj jak najszybciej....najlepiej razem. ;)

Trzymaj sie.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno nie przyznać racji Ricie. Mr.K zamieścił fajną wypowiedź, ale raczej odnośnie konta Rogacza. Tak sądziłem czytając ją. Jednak zerknąłem na konto Rango, no i cóż... jest Kochankiem. A to już niestety zmienia zupełnie postać rzeczy. Więc również nie dziwię się dziewczynie Rango.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wygląda test na dojrzałość związku. Jeżeli Twoja otwartość i chęć podzielenia się tym, co do tej pory skrywałeś w obawie przed niezrozumieniem spowoduje jedynie groźby, krzyki i ślepe ciosy to rezygnacja z bytności tutaj z nami nic nie zmieni na dłuższą metę.

Oczywiście zgadzam się z Rittą, że nikt nie chciałby być oszukiwany, ale rację też ma Mr. K, że zdrada, ta niekontrolowana  jest testem na dojrzałość związku. Niestety, tam, gdzie tej dojrzałości i gotowości do szczerej rozmowy nie ma, tak ciężkiej próby nie przetrzyma.

A ja życzę, by jednak przetrzymali i pojawili się tu razem, w konfiguracji, która będzie im najbardziej odpowiadała. :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla wielu ludzi to co się tu dzieje jest i zawsze będzie kompletnie nie do zaakceptowania.

Ja się jej nie dziwię. Jeśli grzebała w kompie, to znaczy, że coś czuła. No i miała nosa..  Prawdopodobnie przeżyła szok. 

Jeśli Rango rzucił forum dla niej, a nie ją dla forum, to dla mnie to właśnie oznacza jego dojrzałość. Jak to się potoczy dalej, nie wiadomo, ale walczy więc mu zależy, a ja trzymam kciuki :)

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli grzebała w kompie, to znaczy, że coś czuła. No i miała nosa..

Pewnie tak, ale jakby mi mój man przegrzebał kompa, czy jakiekolwiek osobiste rzeczy, to miałby z dupy jesień średniowiecza.

Jakoś "coś czuła" do mnie nie przemawia, nie usprawiedliwia.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

. Niestety, tam, gdzie tej dojrzałości i gotowości do szczerej rozmowy nie ma, tak ciężkiej próby nie przetrzyma

I z tym się zgadzam, ale  Mr.K napisał też:

Swoją drogą, akcje typu włam do kompa i grzebanie w prywatności traktowałbym osobiście jako jednostronne wypowiedzenie umowy, ze skutkiem natychmiastowym

a czym w takim razie jest oszukiwanie partnera?  Ja wypowiedź Mr.K odebrałem podobnie jak Rita.

Uważam że wyłączenie konta tutaj to jest najłagodniejszy krok (pewnie niektórzy kojarzą mój przypadek :facepalm: ), teraz będą rozmowy, wywlekanie wielu spraw i dopiero zacznie się test na dojrzałość związku.

Pewnie tak, ale jakby mi mój man przegrzebał kompa, czy jakiekolwiek osobiste rzeczy, to miałby z dupy jesień średniowiecza.

Jakoś "coś czuła" do mnie nie przemawia, nie usprawiedliwia.

A życie pisze różne scenariusze i niestety niektóre sprawy potrafią wypłynąć jak oliwa nawet bez przegrzebywania kompa, też wiem coś o tym ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ty Mr.K byłbyś zadowolony, że najbliższa osoba Cię oszukiwała?

Zdefiniuj oszukiwanie. Rozmawianie z ludźmi na tematy, które nie spotykają się ze zrozumieniem drugiej "połowy"? Niechęć do dzielenia się swoimi pragnieniami spowodowana wcześnieszymi awanturami? Hmm.

Wolność buduje się na zaufaniu, które tu zawiodło.

Pod zaufanie przeważnie leje sie warstwę zrozumienia i tolerancji by całość była trwalsza od rodzimych dróg. Acz, oczywiście, wolność każdy buduje na fundamentach własnego patentu.

a o czyjej otwartości i dojrzałości związku piszesz, Rango czy jego dziewczynie?

Związek to (co najmniej) dwie osoby. W tym przypadku obie strony wykazały się pewną niedojrzałością, których intymniejszych źródeł nie znamy. Rango nie odważył się wcześniej przyznać do bytności na forum i pewnie do swoich bardziej osobistych fantazji.

Jego partnerka wykazała się niedojrzałą reakcją na wieść o tym, że Rango skrywał przed nią to, że gada z ch-wie-kim, ch-wie-gdzie. Bo przecież nie za to, że może pragnie czegoś więcej niż "klasyczny" związek 1-na-1. Diabeł tkwi w szczegółach ale droga wylotowa z piekła wyłożona jest szczerą chęcią zrozumienia poczynań drugiej osoby.

Młodym wiekiem, ślepą zazdrością, zaborczym charakterem, poczuciem oszukania - tym wszystkim można usprawiedliwiać wiele ale postawa ja-albo-kurwa-oni nie jest szczególnie dojrzałą reakcją. W jakimkolwiek związku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niechęć do dzielenia się swoimi pragnieniami spowodowana wcześnieszymi awanturami?

Coś wiesz o wcześniejszych awanturach u Rango?

Jedyne z czym w całym Twoim powyższym poście mogę się zgodzić to:

W tym przypadku obie strony wykazały się pewną niedojrzałością, których intymniejszych źródeł nie znamy.

Wszystko co robimy, ma jakieś konsekwencje. Rango wyłączając konto wziął odpowiedzialność za swoje czyny, w taki sposób w jaki potrafił. A ultimatum przecież nie było...

Ultimatum nie ma-jest raczej stan niewiadomej-może zakończenie związku.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...