Skocz do zawartości
PussyLicker

Napój dla Rogacza?

Rekomendowane odpowiedzi

Na załączonej fotce to raczej w sensie, że z cipki partnerki. W sumie z ciała Kochanka też, ale to już pośrednio...

W stanie podniecenia seksualnego mamy ochotę na inne rzeczy niż w stanie przeciwstawnym, beznamiętnym, zimnokrwistym :-P .

Wracając do drinków. Jeśli ktoś lubi czasem klimat humorystyczny spotkań cuckold, to spożywanie takich drinków niekoniecznie musi mieć aspekt uległości. Można też potraktować to jako dość zabawny sposób zaaranżowania spotkania we troje. Jako humorystyczny symbol bycia rogaczonym.

Można by pewnie nawet rozpocząć dyskusję o nazwijmy to "symbolach", które robią na spotkaniu klimat cuckoldu. Ale nie typowych symbolach jakie się tu przewijają typu klatka czy smycz, ale takich powiedzmy zabawnych symbolach :). Przynajmniej mnie bawi myśl o rogaczu z napojem z dekoracją w postaci prezerwatywy trzymanym w ręce :-> . Czy na powitanie wypity "spermowy" drink. Można to traktować jako uległość, ale z domieszką humoru.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na załączonej fotce to raczej w sensie, że z cipki partnerki. W sumie z ciała Kochanka też, ale to już pośrednio...

Podpiszę się pod tym wszystkimi członkami :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Apetyczny;p. Coś takiego świetnie by mi pasowało na spotkanie zapoznawcze we troje, gdzie ja piłbym to a Hotka z kochankiem klasyczne drinki ;).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja noe mam przeciwskazan do picia spermy swojej czy kochanka czy nawet kilku zmieszanych pod warunkiem ze zlizuje je z cipki ze stop z posladkow z piersilub ust zony lub robiac loda kochankowi na oczach zony z finalem w ustach ale potem calujac sie z zona z ta sperma w ustach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jacyś chętni? :polewaj:

Envy pozwól, że zapytam o tajny składnik ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...