Skocz do zawartości
PussyLicker

Napój dla Rogacza?

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam, że to nie szklanka, a kieliszek. W angielskim "glass" oznacza szkło, szklankę, kieliszek itd. Troszkę źle przetłumaczyłem :oops:. Więc może nie byłoby tak trudno wypić :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdziwa sperma, czy też nie. Ale z pomocą takich drinków można łatwo stworzyć odpowiedni klimat zabawy cuckold czy też wieczorów panieńskich.

W przypadku Twojej fotki, to może być po prostu sok bananowy, jeśli ktoś nie jest hardcorowcem, ale lubi zabawy w klimacie cuckold, czy bdsm.

Na mojej fotce spermę dość dobrze udaje likier Baileys. Nie jest tani, ale jako dodatek do drinków wystarczy na dość długo. No i zapewne można spróbować go z powodzeniem zamienić innym likierem.

Gdyby ktoś był ciekaw dlaczego likier Baileys jest stosunkowo drogi:

Irlandzki likier tworzony na bazie śmietanki i whiskey, z dodatkiem wanilii i kakao. Deklarowana przez producenta zawartość alkoholu to 17%. Mleko potrzebne do produkcji likieru pochodzi wyłącznie od około 40 tys. wyselekcjonowanych krów, hodowanych na 1,5 tys. irlandzkich farm. Trzykrotnie destylowana whiskey używana przy produkcji likieru pochodzi z najstarszej w Irlandii, 400-letniej destylarni w Bushmills.

Nowatorstwo likieru Baileys polega na procesie łączenia śmietanki z whiskey. Wykorzystuje się w nim modyfikowany olej roślinny, który pozwala na stworzenie emulsji i zapobiega rozwarstwianiu się whisky ze śmietanką. Według producenta alkohol w whiskey wystarczy, aby zakonserwować śmietankę w likierze i użycie innych konserwantów nie jest konieczne.

Likieru Baileys nie należy mieszać z napojami kwaśnymi oraz na bazie owoców cytrusowych.

Alternatywny przepis na drink Cum In A Hot Tub:

Wódka i likier Peachtree w równych częściach, zmieszane z lodem. Wlane do kieliszków. Spermę zastępuje dodanie około 1/4 łyżeczki likieru śmietankowego. Powstaje drink o słodkim smaku lodów i wyglądzie spermy zawieszonej w wodzie :->.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym rzygał dalej niż widział :)

No ja też raczej nie skosztuję. Dla mnie istnieje tylko jedna forma podania

post-9592-1478889290,8789_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też raczej nie skosztuję. Dla mnie istnieje tylko jedna forma podania

W sensie z ciała Kochanka? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...