Skocz do zawartości
impish

Biżuteria intymna

Rekomendowane odpowiedzi

Czy poza łańcuszkiem na kostkę nogi lubicie biżuterię intymna? Np. taka jak na załączonych zdjęciach?

Może jakiś piercing? Sutki, wargi sromowe, pępek?

Co o tym sądzicie?

Kręci to Was?

Jakie macie odczucia, opinia, doświadczenia?

Ciekaw jestem gdzie można kupić np takie zaciski na sutki, nie w klimacie BDSM ale jako ozdoba, biżuteria.

Jesli macie jakieś zdjęcia przedstawiające własne ozdoby to śmiało.

Ja ponad 20 lat nosiłem kolczyk ze stali chirurgicznej w pępku ale w zeszłym roku sie z nim rozstałem. Ze smutkiem

post-13117-0-87192700-1478368052_thumb.jpg

post-13117-0-00880600-1478368063_thumb.jpg

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty, no ładne te gwiadki. Nigdy o czymś takim nie myślałem..

Jest też elegancka odmiana piercingu praktycznego
post-7342-0-61730100-1478369612_thumb.jpg

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię zwłaszcza na cipce... :-) Cholernie mocno mnie to podnieca.

A zdjęcie z zamkiem rewelacyjne!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem kiedykolwiek dwa kolczyki, jeden w napletku a drugi nad penisem (tam gdzie niektórzy mają włosy).

Ten pierwszy zgubiłem jak się odkręciła kulka a drugi migrował i po prostu wyleciał. Trochę skoda ale teraz nie dzwonię na bramkach na lotnisku :)

I kobiet mi się barrrdzo podobają tego typu ozodoby i niezależnie czy jest to pępek, sutki, język czy cipka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odczucia mam bardzo pozytywne do wszelakich ozdób u kobiet. Widząc je odnoszę wrażenie, że mam kontakt z kobietą bardziej świadomą swej seksualności. Bardziej odważną w seksie. Być może zbyt daleko idące konkluzje, ale taki mi się ukuł w głowie stereotyp :P.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardzo podoba sie piercing u kobiet. Bez znaczenia czy na sutkach, na cipce czy w pepku.

Wadą zakolczykowanych sutkow jest to, ze trzeba na nie bardzo uważać podczas sexu bo latwo zrobić im krzywdę.

Z kolczykiem w cipce nie mialem jeszcze do czynienia. Z akcentem na slowo jeszcze bo mam nadzieje ze kiedys sie to zmieni.

Kolczyk w ladnym pępku jest po prostu sexowny.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakiś piercing? Sutki, wargi sromowe, pępek?

Co o tym sądzicie?

Kręci to Was?

Jakie macie odczucia, opinia, doświadczenia?

Lubię, uwielbiam nawet :)

Mam kilka takich "ozdóbek"

Kolejny plan, to horizontal hood, choc nie wiem kiedy i czy, się w koncu odważę :)

Co do języka: kocham swoj kolczyk, ale właśnie mam wątpliwości, czy faktycznie zwiększa doznania drugiej strony ;) nikt nie narzekał, jednak zachwytów też jakoś nie słyszałam :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aby moc sie wypowiedzieć należałoby dokonać osobistej weryfikacji doznań jakie zapewniasz

Adalbert - podoba mi sie przy założeniu, ze kluczyć przywieszony do tego kolczyka to kluczyk od pasa cnoty rogacza, którym Edycie może sie przygląda. Jak kluczyk podskakuje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...