Skocz do zawartości
Adalbert

Witajcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich użytkowników cuckoldplace. Jestem tutaj w roli kochanka nowicjusza :rolleyes: Proszę o wyrozumiałość i ewentualne porady jeśli na początku będę "robił" coś nie tak jak potrzeba na forum. Z biegiem czasu chciałbym liczyć na dawkę mocnych wrażeń, wiadomo jakich ku uciesze i zadowoleniu HW jak i rogaczy oraz własnym. Mieszkam w Skarżysku (woj. świętokrzyskie), nie jestem młodzieniaszkiem, a wręcz dojrzałym facetem po 40, ale to chyba nie ma znaczenia w tej sferze, przynajmniej tak mi się wydaje, w której mam nadzieję się odnaleźć. Chciałbym dodać, że ma bzika na punkcie pończoch i szpilek czy delikatnych sandałków na szpilce, które cudownie wyglądają na damskich nóżkach, uwielbiam też seksowną bieliznę. To taki mój fetysz.

Wojtek

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i wejscie smoka kolego widze masz :) Witamy na pokladzie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o wyrozumiałość i ewentualne porady jeśli na początku będę "robił" coś nie tak jak potrzeba na forum

W kwestii porad proponuję zapoznać się dobrze z regulaminem :D

w razie wątpliwości i pytań pisz śmiało, postaramy się je rozwiązać :)

a tak poza tym to miło mi powitać nowego forumowicza :) Życzę dużo miłych chwil spędzonych z nami czy to wirtualnie czy to realnie :) i możliwe, że do zobaczenia na którymś zlocie :)

pozdrawiam

Cara

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za wszystkim za miłe słowa przywitania i za tak szybką odpowiedź na mojego posta. Bywałem, bywam na różnych forach niekoniecznie podobnych do tego, ale jeszcze nigdy nie spotkałem z tak szybką reakcją pozostałych użytkowników jak ZKF. Zaczyna mi się tutaj coraz bardziej podobać :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siemasz Wojtas!

Fajnie, że nie ograniczyłeś się jedynie do napisania słowa "witam" i wklejenia zdjęcia własnego kutasa.

Jeśli prócz sandaczy i szpilek lubisz jeszcze zimne piwerko i kształtne cycki to jesteś swój chłop.

A bieliznę to lubisz damską czy męską?? Czy taką i taką??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię zimne piwko, kształtne cycki mogą być, ale jestem zwolennikiem naturalnych piersi nawet jeśli są one małe :-> Co do bielizny to owszem uwielbiam damską rzecz jasna, a z męskiej to tylko swoją :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kształtne cycki mogą być

Mogą być?? Kurwa! Ja pierdolę! Ja bym się za cycki pokroić dał! Żywcem!

Wszyscy jesteśmy zwolennikami naturalnych piersi! Nawet jeśli nie są naturalne :jump:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może troszkę się źle wyraziłem  a propos cycków, chociaż wolę o nich mówić piersi, biust, tak już mam. Pokroić bym się za nie dał bo nie mógłbym później z nimi baraszkować :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...