Skocz do zawartości
byk_jg

Poważna kwestia-proszę o radę.

Rekomendowane odpowiedzi

Ale patrząc prawdzie w oczy to faktycznie chłop ma okropnego pindola.

No paskudniak niesamowity, czasem myślę, że lepiej byłoby gdyby nie miał go wcale i co najfajniejsze to to, że rogacz też tak zaczyna myśleć  :redevil: . Czy zgolenie tych kudłów coś zmieni? Nie sądzę. Dopóki ma tego siuraka to i kłaki niech ma. Jak już farfocel zniknie to i kłaki zgolimy i to będzie miało sens - czyż nie?   :less:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałeś, że jesteś na NIE, ale nie wiem w jakim sensie? Żeby NIE golił tych kłaczydeł, żeby jednak nadal je zapuszaczał?

Wystąpię w obronie kolegi Małże ponieważ dotąd nie odpowiedział. W owej kwestii, dopóki nie pojawił się post Rogacza który napisał, że jest tu i wyraża na wszystko zgodę, sam nie wiedziałem co o tym myśleć. Dopiero ten post:

ale ja jestem tu, jestem tu cały czas a wszystko co wstawia kochanek mojej Żony może być przez niego wstawione , ma do tego pełne uprawnienia

wszystko wyjaśnia. Rada na przyszłość, (dla pozostałych, którzy będą publikować takie zdjęcia), aby pisać już w pierwszym poście o tym, że Rogacz na forum jest obecny, wie o publikacji. Wtedy podobnych kontrowersji unikniemy i będziemy mogli skupić się na omawianiu rzeczy samej.

czy jest potrzeba golenia tego jego farfocla i jego okolic..... wstępnie zakładam, że nie, ale może macie inne zdanie?

Inne. W zależności od tego ile czasu spędza w zamknięciu. Dla higieny intymnej, nawet jeśli nie ma mowy o używaniu, warto.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie niech go ogoli :) lepiej dla niego i dla was bo kiepsko sie by cały czas na niego patrzyło

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję depilacje woskiem. Mógł dbać o kutasa. Teraz niech cierpi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...