Skocz do zawartości
byk_jg

Poważna kwestia-proszę o radę.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was moi mili (Hoteczki i Kochankowie).

Nie wiem czy lepiej aby bezużyteczny fiut rogacza, z którego cudowną Hotką współżyję był pielęgnowany (golony) czy żeby był taki jak go Pan Bóg stworzył?

Zostałem dziś właścicielem zdjęcia rogacza "na gorąco" i zastanawiam się czy jest potrzeba golenia tego jego farfocla i jego okolic..... wstępnie zakładam, że nie, ale może macie inne zdanie?

Czekam na Wasze (kochani) opinie.

Zdjęcie dość drastyczne, ale po co rogaczowi lepszy wygląd. 

post-20623-0-35084900-1478110601_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz żebyśmy dyskutowali nad tym konkretnym przypadkiem? czy ogólnie o tym temacie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolić i obciąć razem z zawartością w klatce :D :D Jak nie Twoje to co się martwisz :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was moi mili (Hoteczki i Kochankowie).

Nie wiem czy lepiej aby bezużyteczny fiut rogacza, z którego cudowną Hotką współżyję był pielęgnowany (golony) czy żeby był taki jak go Pan Bóg stworzył?

Zostałem dziś właścicielem zdjęcia rogacza "na gorąco" i zastanawiam się czy jest potrzeba golenia tego jego farfocla i jego okolic..... wstępnie zakładam, że nie, ale może macie inne zdanie?

Czekam na Wasze (kochani) opinie.

Zdjęcie dość drastyczne, ale po co rogaczowi lepszy wygląd. 

A mi się nie podoba fakt omawiania fiuta rogacza przez kochanka i społeczność tutaj.

Niechaj rogacz sam się zarejestruje i wstawi. Ale żebyś Ty to robił ?

Nie dość że pieprzysz jego żonę to jeszcze będziesz sobie zabawę urządzał ?

Jestem na nie.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja jestem tu, jestem tu cały czas a wszystko co wstawia kochanek mojej Żony może być przez niego wstawione , ma do tego pełne uprawnienia

będziesz sobie zabawę urządzał

a czyż cuckold nie jest również formą zabawy?

jestem na tak

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz żebyśmy dyskutowali nad tym konkretnym przypadkiem? czy ogólnie o tym temacie?

Podyskutujmy ogólnie, mój (nasz) przypadek jest dość skomplikowany.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam swoim skromnym zdaniem uważam że byczek nie powinien golić fiuta rogacza, no ale jak tam chcesz.

Jeśli czujesz taką potrzebę to droga wolna :list:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się nie podoba fakt omawiania fiuta rogacza przez kochanka i społeczność tutaj.

Niechaj rogacz sam się zarejestruje i wstawi. Ale żebyś Ty to robił ?

Nie dość że pieprzysz jego żonę to jeszcze będziesz sobie zabawę urządzał ?

Jestem na nie.

Napisałeś, że jesteś na NIE, ale nie wiem w jakim sensie? Żeby NIE golił tych kłaczydeł, żeby jednak nadal je zapuszaczał? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podyskutujmy ogólnie, mój (nasz) przypadek jest dość skomplikowany.

Moje pytanie miało na celu doprecyzowanie, czy temat znajduje się w odpowiednim dziale. Przenoszę w takim razie do UC

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...