Skocz do zawartości
kuba89

Świetny clean-up

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem słabo się przyłożył. Ja bym zrobił to lepiej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe trio. Fajny film. Mógłbym się wcielić w rolę kochanka. Z przyjemnością. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na plus śliczna, zgrabna i seksowna dziewczyna. In minus wątek gejowski i zbolała mina rogacza.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie ale mina rogacza irytujaca... jak ja mam taki filmik pokazac zonie?

Z ust mi to wyjąłeś mmmmmm :). To mnie wkurza strasznie, że większość filmów w tematyce cleanup pokazuje to przymuszanie. A gdzie chęć i zamiłowanie do tego? Jakaś własna inicjatywa? Ech. Świat stanął na krawędzi

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widać taki nie do końca amatorski. Może dlatego rogacz nie podniecony. Jakby hotka była bardziej dominująca było troszkę

lepiej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.03.2020 o 15:38, Boss302 napisał:

Widać taki nie do końca amatorski. 

No bo i nie amatorski :( Rogacz znany z wielu produkcji 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.11.2016 o 08:27, Franki74 napisał:

Z ust mi to wyjąłeś mmmmmm :). To mnie wkurza strasznie, że większość filmów w tematyce cleanup pokazuje to przymuszanie. A gdzie chęć i zamiłowanie do tego? Jakaś własna inicjatywa? Ech. Świat stanął na krawędzi

Dokładnie. Zwłaszcza przy tak ślicznej kobiecie i przystojnym oraz co w przypadku cuckold bardzo istotne wyposażonego wspaniałym sprzętem samca Alfa. Tak między nami mówiąc, ciężko by mnie było od niego oderwać;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przestały mnie kręcić produkcje z podstawionymi aktorami. Szczególnie odpadam gdy jeden aktor raz gra dominującego a raz uległego. Jak szukam filmów to raczej amatorskich, nawet gorszej jakości, ze słabym światłem. W końcu amatorskie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...