Skocz do zawartości
PussyLicker

"100" porad dla Hotwife

Rekomendowane odpowiedzi

W tym kodeksie brakuje punktu aby najlepiej Rogacz był wykastrowany.Przepraszam ze tak spamuje ten wątek,lecz mną wstrząsnął poprostu.I otworzył oczy na konsekwencje takiej zabawy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I otworzył oczy na konsekwencje takiej zabawy.

Yyyyyyy???

Jakie konsekwencje?

Przecież większość z tych 30 punktów, przez które przebrnęłam, dotyczy Ultimate Cuckold.

Akurat ze swoim partnerem relacji typu UC nie tworzymy, więc nie bardzo rozumiem, o jakich konsekwencjach może być mowa...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Zouza mnie to mycie samochodu zaniepokoilo.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

29. Chodź po domu nago, ale nie pozwól mężowi na seks. Rogacz nie zawsze może kochać się z żoną, zwłaszcza gdy ta wybiera się do kochanka.

uważam, że rogacz nie ma prawa kochać się z żoną, jedyne co może to przy pomocy języka czyścić cipkę swej żony a najlepiej z rękoma związanymi z plecami tak by nawet nie próbował jej dotknąć  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uważam, że rogacz nie ma prawa kochać się z żoną

Cudzą. ;)

Może nie pisz o tym, że rogacz, a że Ty, jako Rogacz Ultimate, ok.?

Mój nie tylko ma prawo, ale oddajemy się temu z dziką rozkoszą.

71. wymiata, zerżnąć męża analnie, najlepiej przy mężu

Nie ma jak czytanie ze zrozumieniem. ;)

Trudno zerznac męża gdy nie ma go obok :-D

Tylko nie o to tu chodziło. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak jesteś dzielna. Ja przy 20;)

Mnie już po trzech zalała krew. Miałam nawet stworzyć parodię w klimacie kobiety zniewolonej, stereotypowej i życiowo uległej, ale żyjemy w takiej Polsce, że większość tych koniobijców obecnych na forum (NO CZEŚĆ CHŁOPAKI) w nią jeszcze uwierzy, więc nie pozostaje mi nic innego jak zaproponować stworzenie Prawdziwej. Byle by tylko nie wyszła sztucznie, wzniośle i nazbyt feministycznie.

Zatem, Panie? Macie pierwszeństwo:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspolczuje hotkom, ze sie tyle musza narobic, zanim zostana hotkami.  Raz sie uczly na pamiec katechizmu, teraz sie maja uczyc na pamiec nastepnego katechizmu. I nie wiadomo, ktory katechizm jest prawdziwy.  Wiadomo natomiast, ze oba sa bardzo nudne. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

76. Zleć rogaczowi aby w pozycji na kolanach, nago, z klatką na farfoclu dokonywał ręcznych przepierek Twojej bielizny po stosunkach z kochankami.

Samo pokazanie przez partnerkę śladów spermy na garderobie czy bieliźnie po spotkaniu z Kochankiem może działać podniecająco. Ręczne pranie bielizny ze śladami spermy Kochanka może przedłużyć takie podniecające doświadczenie lub przypomnieć o nim. Ktoś kto tego nie robił, może powinien spróbować, bo czym innym jest czytać poradę (nie wiedząc jakie emocje to daje), a zdecydowanie czym innym to wykonywać :).

Ogólnie większość tych punktów można by zapewne podsumować jako zachowania Hotki świadczące o jej zepsuciu (jakby to określili puryści) lub wyuzdaniu seksualnym. Wszelakie tego rodzaju zachowania Hotki z reguły są bardzo podniecające dla Rogacza, więc wysoce pożądane :). Hotka ma być przeciwieństwem cnotki. Praktycznie każdego faceta podniecają takie zachowania kobiet. Niestety istnieje pewien silny stereotyp, że jak to jest już moja żona (partnerka życiowa), to już wtedy nie może tak robić, nie wypada jej itp.

Wspolczuje hotkom, ze sie tyle musza narobic, zanim zostana hotkami.  Raz sie uczly na pamiec katechizmu, teraz sie maja uczyc na pamiec nastepnego katechizmu. I nie wiadomo, ktory katechizm jest prawdziwy.  Wiadomo natomiast, ze oba sa bardzo nudne. 

Dla mnie ta lista nie jest nudna :P. To lista różnych pomysłów, czy podpowiedzi jak można realizować w praktyce relację cuckold ubogacając swe doświadczenia. Oczywiście nie każdy punkt musi każdemu odpowiadać. Niektórzy lubią martini z oliwką, a inni ze skórką cytryny... Jednak chyba wszystkie skupiają się na podkreślaniu seksualności Hotki i jej upodobaniu do seksu z innymi mężczyznami. Lista w moim odczuciu ma na celu podpowiedzieć Hotce jak to można okazywać Rogaczowi w czynach.

Można by jeszcze dodać:

77. Załóż i prowadź konto na portalu randkowym.

78. Dodawaj w serwisie randkowym zdjęcia pokazując swą seksualność.

79. Pokazuj mężowi jak jesteś pożądana i pozwól mu pomagać Ci w prowadzeniu swego konta.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

35. Podrywaj mężczyzn pod stołem.

No leżę i kwiczę :lach:

Na szczęście nie pod stołem :D

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...