Skocz do zawartości
PussyLicker

"100" porad dla Hotwife

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.02.2021 o 05:59, MlodziChetni3439 pisze:

Nie zgadzam się z tym, bo to że jestem Rogaczem nie znaczy że nie będę ruchal czy dotykał mojej żony 

Widzisz, tam jest napisane:  "rogacz nie ma prawa kochać się z żoną," O zakazie ruchania nawet nie jest wspomniane. Dlatego ruchaj i dotykaj sobie żonę do woli :D

A na poważnie.

Jak wiadomo takie "rady" powstają w głowach podnieconych mężczyzn. Ja to zawsze odbieram jako humorystyczny przerywnik. Jeśli ktoś chce, to żyje podług takich czy innych zasad. To wybór danej pary. Nie mnie to oceniać.

• Lubię 5
  • Haha 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Dragonfly pisze:

A na poważnie.

Jak wiadomo takie "rady" powstają w głowach podnieconych mężczyzn. Ja to zawsze odbieram jako humorystyczny przerywnik. Jeśli ktoś chce, to żyje podług takich czy innych zasad. To wybór danej pary. Nie mnie to oceniać.

Niekoniecznie tylko mężczyzn, w tym akurat przypadku. Czasem taki zestaw zakazów i obowiązków ustala dla rogacza sama Hotwife, kierująca się swoimi osobistymi potrzebami.

Faktem pozostaje jednak to, że nie ma czegoś takiego jak uniwersalne wytyczne dla każdego układu cuckold. Jednym pewne zasady zawsze będą wydawały się niepojęte a dla innych będą siłą napędową całej zabawy.

• Lubię 6
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Mr.K pisze:

Niekoniecznie tylko mężczyzn, w tym akurat przypadku. Czasem taki zestaw zakazów i obowiązków ustala dla rogacza sama Hotwife, kierująca się swoimi osobistymi potrzebami.

Tu przyznam Ci rację. Tyle, że gdy kobieta spisuje takie zasady, to na ogół pod fantazje tego uległego.  Rzadko kiedy sama ma takie preferencje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oooo maatko jak Ja nie lubię ZASAD!! 

M. 

Do tego stopnia, że nawet nie lubię być określana jako HotWife... Wychodzę z założenia, że nie po to "wyszliśmy z szafy" "z ram", żeby teraz dać się władować do innej z innym napisem

Ale na poważnie...Zgodzę się w 100% z:

38 minut temu, Mr.K pisze:

Faktem pozostaje jednak to, że nie ma czegoś takiego jak uniwersalne wytyczne dla każdego układu cuckold. Jednym pewne zasady zawsze będą wydawały się niepojęte a dla innych będą siłą napędową całej zabawy.

W punkt  

M. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasada jest jedna, nie łam zasad i "układu". :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.11.2016 o 15:33, Zouza pisze:

Poległam przy 30, zwłaszcza, że powielają rady.

No i to raczej w UC się może sprawdzić, jeśli w ogóle.

Ja Zouza ja przeczytałam do końca, choć chciałam przerwać przy 63. ;) Miałam to skomentować z humorem, ale nie chcę urazić osób, dla których jest to codziennością i które opierają na tym swoje życie erotyczne. Jeśli im pasuje taki układ, to świetnie. Ja nikogo nie oceniam, mimo że mam swoje zdanie w tej kwestii. Z tego też względu nigdy nie używam słów „perwersja” czy „norma”. Tak czy inaczej w związku z tym, że seksuologią zajmuję się też naukowo, to niewiele jest w stanie mnie zaskoczyć. Jedyne co powiem, że każde spisane zasady, które mają dotyczyć ogółu, wywołują u mnie śmiech i naturalną chęć buntu. ;)

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym taką listę traktował tylko jako inspirację, a nie spis zachowań koniecznych. Wszystko zależy od indywidualnych upodobań, które z czasem mogą różnie ewoluować. Chyba każdy poważny związek ma swój unikalny kod DNA wymykający się ścisłym regułom. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Porady na pewno stymulujące, ale chyba ciężko je wszystkie wprowadzić w życie. Każdy układ cuckold jest inny. Ten w którym jestem obecnie mocno ewoluuje, zmienia się. Na różne rzeczy sobie pozwalamy i nie chciałbym się zamykać w jakiś ramach

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Ci wszyscy Rogacze mają być niewolnikami ??? Wiecej wiary w siebie Panowie. Fajnie jest pobawić w się cuckold bądź Revers Cuckold ,lecz skromnym zdaniem dość bliżej mi poliamorii i swingerów

Miłego dnia życzę Wam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, HotKociaki pisze:

Czy Ci wszyscy Rogacze mają być niewolnikami ??? Wiecej wiary w siebie Panowie

Bycie świadomym niewolnikiem wymaga wiary w siebie. ;)

Lula.

• Lubię 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...