Skocz do zawartości
BurekiPani

Okres

Płyń marynarzu.  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy okres to dla Was przeszkoda podczas stosunku?

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani, czy jest to dla Was przeszkoda w "te" dni? Pytanie do mężczyzn jak i kobiet. Uważacie to za nie higieniczne czy może zwyczajnie odczuwacie dyskomfort i wówczas sielankowo Panowie mają "tydzień lodzika" :P? Jak sobie radzicie? Osobiście nam totalnie to nie przeszkadza ^_^

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy może zwyczajnie odczuwacie dyskomfort i wówczas sielankowo Panowie mają "tydzień lodzika" :P?

Może i jest dyskomfort, ale Panowie na pewno nie mają tygodnia lodzika. Mają tydzień zapierdalania do sklepu po czekoladę.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może i jest dyskomfort, ale Panowie na pewno nie mają tygodnia lodzika. Mają tydzień zapierdalania do sklepu po czekoladę.

hmm Frelko uważaj tylko na ilość tej czekolady, skoro Panwoe tak przez tydzień po nią ..............zapierdalają ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co Wy tu kochani o lodzikach przez tydzień?  Hola hola... w ankiecie chodzi o STOSUNEK :) cyt.: 

"Czy okres to dla Was przeszkoda podczas stosunku?"

rozumiem, że lodzik to też stosunek (oralny) ale chyba autorowi ankiety o stosunek innego rodzaju chodzi :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem, że lodzik to też stosunek (oralny) ale chyba autorowi ankiety o stosunek innego rodzaju chodzi :).

Wyrwane z kontekstu przepychanki słowne :rolleyes:   dzięki za interwencję :blush:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazwyczaj w tym trudnym czasie nie czuję się najlepiej więc jeśli to mój partner to może  bym się dała ponieść, ale z kochankiem bym tego nie zrobiła.. lepiej w tym czasie leżeć i pochłaniać czekoladę, a jeśli o lodziki chodzi to chyba niektórych fantazja poniosła :P :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jeśli o lodziki chodzi to chyba niektórych fantazja poniosła

tzn? 
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tzn?

Odnośnie pierwszego wpisu

Panowie mają "tydzień lodzika" :P?

Tak jak burek zażartował, to ja odpowiadam także żartem "że poniosła go fantazja":D

moje prze radosne buźki chyba wskazują na żart? I myślę, że burek się nie obrazi :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie okres jest jak halny - wzmaga popęd seksualny :D

mimo to przed pierwsze 3 dni nie ma opcji, za duży dyskomfort..

w drugiej połowie możliwy, ale tylko pod prysznicem :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...