Skocz do zawartości
BurekiPani

Okres

Płyń marynarzu.  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy okres to dla Was przeszkoda podczas stosunku?

Rekomendowane odpowiedzi

Pani: zdarzyło nam się bzykanko w okres ale z reguły unikam zbliżeń w piersze dwa dni a potem to już jazda bez trzymanki jest :D Pańcio żartobliwie mówi że " dobry koń to i po błocie pociągnie". Najlepiej wspominam czas 6 lat kiedy byłam na zastrzykach horminalnych i coś takiego jak okres dla nas nie istniał :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio żartobliwie mówi że " dobry koń to i po błocie pociągnie"

a dobry marynarz i morze czerwone przepłynie:D 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cos czuje ze przy poruszonym temacie wyjdzie zaraz ,ze kazda Pani bedzie pisala dokladnie kiedy ma okres...No przeciez my na tym forum to jak jedna rodzina prawie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kąsam lub gryzę niezależnie od tego czy mam, miałam lub będę miała:)

Się trzeba oswoić, przyzwyczaić, do szeregu mnie ustawić. Proste.

Czasami mi przeszkadza, czasami pasuje. Zależy z kim i w jakich okolicznościach emocjonalnych jestem. Równie proste;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: Iko ze mną jest czasami podobnie ale do szeregu mnie ciężko postawić :D no chyba że sama tego chcę :)

A czy ja napisałam, że ze mną łatwo jest?:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mojżeszowi udało się rozstąpić wody Morza Czerwonego, wszyscy przeszli i byli zadowoleni. Mnie ten manewr nie wychodzi. Moje czerwone wody są trudne do przejścia. Nie lubię stosunku zwłaszcza w pierwszy dzień, bo czuję dyskomfort i nie lubię jak się pościel brudzi. Moje ruchy są wtedy zachowawcze. Bleeeee ... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie lubię jak się pościel brudzi

A po co pościel? :D

Są inne, ciekawe miejsca i pozycje :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Okres i seks to samo dobro. Zdarzyło nam się z mężem kilka razy bzykac podczas okresu. I powiem wam ze było bosko. Ale... Nie każdy okres nastraja mnir na seks. Zdarzaja sie dosc tępe bóle podbrzusza i wtedy mój M. Nawet nie dostaje odemnie "lodzika".

Kto jeszcze nie probowal polecam bo cipka wtedy - przynajmniej moja - ma mega ochote

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...