Skocz do zawartości
BurekiPani

Okres

Płyń marynarzu.  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy okres to dla Was przeszkoda podczas stosunku?

Rekomendowane odpowiedzi

Bujda na resorach, ale romantyczna ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no ja słyszałem, że jak posmakuje, to wyrastają mu ogromne kły i raz w miesiącu wyje do księżyca i jest wilkołakiem ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieeeeeeeeeeeeeeee?????????? :lach:

No dobra, nie nabijam się :P

sami nie wiemy po cholere nam to bylo :lach:
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dowiedziałem się wtedy, że można wybadać dni niepłodne po kwaśnym smaku wydzieliny  ::PP: 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to świntuchy jakieś Wam tych instrukcji udzielały :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wręcz przeciwnie :D

To najświętsza rodzina w okolicy :P Oni mówili raczej o badaniu wydzieliny palcami. Obserwacja gęstości śluzu, odczyn kwasowy lub zasadowy itd. Pięćdziesięciolatkowie, którzy wstydzili się mówić o seksie. Kwestię smaku już wywnioskowaliśmy sami i faktycznie się zgadza ;)

I dzięki temu jest to chyba jedyna istotna wiedza, którą tam zdobyłem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestię smaku już wywnioskowaliśmy sami i faktycznie się zgadza ;)

Czyli wiadomo kto to te świntuchy :lach:

A teraz ad rem ;)

Jaka szkoda, że są te wszystkie paskudne "dziadostwa" (czyt. choroby), bo byłabym "nieczynna" ;) max. 3 dni w m-cu :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tym czasie ciało kobiety jest niczym świątynia, niemal boskie, nietykalne dla męskiej niepohamowanej żądzy.

Z tą nietykalnością różnie bywa gdy świątynia sama tętni niepohamowaną żądzą aż po czubek piorunochronu. Pod tym względem, jak i w innych tygodniach miesięcznic, czasem jest błysk w oku Damy a czasem globus, warkot i milka. Jednak, gdy z drugiej strony płonie zieleń przyzwolenia, czerwień mnie nie razi i nie muszę wiedzieć na piśmie z wyprzedzeniem. Pamiętam, raz było na tyle przyjemnie dziko, wręcz i w ogóle, że kolega Tarantino mógłby się letko zarumienić. Ten kolor ma jednak niesamowitą, pierwotną energię w sobie.. Teraz myślę, że mogłem wtedy zapukać po wszystkim do sąsiadów. Cukierek czy psikus?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bujda na resorach, ale romantyczna ;)

nieprawda!!!!!!!!!!! 

a zresztą, to chyba właśnie romantyk jestem. Taki trochę czerwony :wub:  po...... (bez podtekstów politycznych) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...