Skocz do zawartości
Wife

Zazdrość ex kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba sam sobie zatem odpowiedziałeś. To ze "przegadaliśmy temat" chyba trochę pomogło, a przy okazji wyszło trochę wątków pobocznych. Zona kochanka która "wie" jest bardziej przewidywalna, a zarazem odpada dylemat moralny. /jeśli ktoś takowy ma/.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Druga sprawa to to, że trochę naiwne jest szukanie cech innej kobiety w swojej żonie. Nie znam człowieka, ale ze szczątków informacji jakie przesyłasz to mi hipokryzja wygląda ukradkiem "no chciałem, żeby się rozwinęła, dałem szansę, ale po miesiącu, dwóch, trzech czas minął, no to sobie dalej na boku poszaleję".

Skoro jednak rozmawiamy o kobietach "spoza równania" to i ja coś dodam. Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, aby brać kobietę za żonę tylko po to, by odnaleźć w niej cechy innej. Sądzę że niewiele ma to wspólnego z naiwnością, a więcej w tym cech psychopaty, który nie jest zdolny uwolnić się od starego wzorca i zastąpić go nowym. Nie słyszałem jeszcze o tym, aby którakolwiek ślubna, chciała dowiedzieć się że "moja była uwielbiała tę pozycję". Jeśli dowie się o tym że zastępuje matkę, ex kochankę, niedoszłą narzeczoną z licealnej ławy, to może tylko cierpieć. Mogę sobie tylko wyobrazić te rozbiegane oczy, które nie wiedzą co się dzieje. Krzywdy, w chuj. Wręcz odpychająca, zniechęcająca oznaka słabego charakteru mężczyzny.

Uważamy z żoną, ze relacja cuckold jest już nim zakończona. Nie bez kozery szukaliśmy na forum kogoś kto spełni nasze oczekiwania.

Z opisu wynika, że znaleźliście kogoś nowego na forum, i pozostaje Wam życzyć powodzenia w realizacji nowych doświadczeń, z nowym Kochankiem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

onadto ja preferuję znacznie młodszych lub znacznie starszych, źle wykształconych itp. Ma dobrze ruchać, a nie ma być księciem z bajki dla mojej partnerki.

- to tez dosc ciekawy wniosek, który "wyszedl przy okazji tej dyskusji:). Niema takiego kozaka od którego nie znalazłby sie wiekszy kozak. Kochanek który ma pozycje, kasę, czas, ciuch, fryz i wymów - jest swego rodzaju zagrożeniem, którego chyba warto być świadomym uczestnicząc w tej zabawie.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...