Skocz do zawartości
Wife

Zazdrość ex kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie,

Zdarzyło Wam się kiedykolwiek zaobserwować sytuacje, że były kochanek może robić swojej ex hotce sceny zazrości? 

Nie wobec męża, rzecz jasna...

sceny zazdrości o budowanie nowej relacji z innym mężczyną.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak.

Zapomniałem dodać pytanie w jakii ewentualny sposob radziliście sobie z eskalującym problem zazdrości....? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krótkie cięcie = zero odpowiedzi, jakiegokolwiek kontaktu z mojej strony.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krótkie cięcie = zero odpowiedzi, jakiegokolwiek kontaktu z mojej strony.

Łe... Liczylismy Zou, że zaczniesz snuć jakąś ciekawą opowieść ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja artykułuję bardzo jasno, chyba. ;) Przy moim charakterku chyba nawet inaczej bym nie umiała. :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja artykułuję bardzo jasno, chyba. ;) Przy moim charakterku chyba nawet inaczej bym nie umiała. :P

Chciałbym przybliżyć cały obraz naszej sytuacji, ale biorąc pod uwagę kilka aspektów, mogłoby to wiązać się z tym, że zostaniemy rozpoznani... a wiemy, że na forum są zarejestrowane osoby, które nas znają...

Ogólnie obraz tej sytuacji jest taki, że wraz z żoną jesteśmy w "czarnej dupie..." ponieważ ex kochanek mojej żony jest równocześnie moim bardzo dobrym kolegą...

Puentując:

chcielibyśmy wraz z żoną wygasić cuckoldowy układ z jego udziałem, jednocześnie zochowując męskie koleżeństwo... czy się da zrobić to w taki sposób aby był wilk syty i owca cała? tego jeszcze nie wiem,.. myślę, że czas pokaże.

Zouza w naszym przypadku gdyby nie złożoność naszej relacji, to prawdopodobnie wyartykułowanie pewnych myśli wobec ex kochanka byłoby dużo prostrze i łatwiejsze...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja mam troszkę inną ale równie ciekawą sytuację. Uległa z którą na spotykałem się na zasadzie sexfriends przez dwa lata zaczęła dawać sygnały, że chciałaby związku na co się nie zgodziłem. Po pół roku weszła w związek z jakimś kolegą z nowej pracy i regularnie wypisuje do mnie, w sposób nieprzyjemny czyniąc mi wyrzuty. Dodam tylko, że jak zaczynaliśmy naszą przygodę z góry ustaliłem odpowiednie reguły gry aby było uczciwie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Puentując: chcielibyśmy wraz z żoną wygasić cuckoldowy układ z jego udziałem, jednocześnie zochowując męskie koleżeństwo... czy się da zrobić to w taki sposób aby był wilk syty i owca cała? tego jeszcze nie wiem,.. myślę, że czas pokaże.  

No to, może być to ciężkie. 

W takiej sytuacji, musiałbyś chyba Ty z ex kochankiem wyjaśnić całą sprawę. I albo się uda, albo się nie uda.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie obraz tej sytuacji jest taki, że wraz z żoną jesteśmy w "czarnej dupie..." ponieważ ex kochanek mojej żony jest równocześnie moim bardzo dobrym kolegą...

Już się stało i się nie odstanie, ale znowu potwierdza się powiedzenie "gdzie żywiosz - nie jebiosz" ;)

Ku przestrodze, dla tych, którzy chcą zaangażować w układ przyjaciela, kolegę, sąsiada, współpracownika.

Zawsze dobrze się zaczyna, ale kończy bardzo różnie.

Dobra, dosyć mentorskiego tonu, hehehe. ;)

W&H, po prostu pogadajcie, uczciwie.

A jeśli nie zrozumie - cóż, cuckold to też jakieś koszty. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...