Skocz do zawartości
goldsu23

Szukam kochanki/pary

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, wiadomość będzie długa więc, jeśli nie spotkacie się w realu i tylko fantazjujecie i marnujecie czas to odpuście czas na czytanie i mój :). Postaram się siebie przedstawić.
Mam na imię Mateusz, mieszkam w zach - pom, ale jestem mobilny.
Pracuję jako barman z pasji i doradzam w sklepie odzieżowym mężczyzną jak mają ubierać się ;). Interesuję się modą, piłką nożną (gram w III ligowym klubie) oraz gram w pokera zawdowo i pociąga mnie historia, majsterkowanie, wiedza o seksie, psychologia, podróżowanie. Uczę się języka hiszpańskiego i angielskiego. Lubię gotować, ponieważ mój tata jest szefem kuchni i uczył mnie gotować od dziecka. Kocham wszystko co Włoskie. Moim ulubionym filmem jest Chłopcy z Ferajny, a muzykiem 2pac. Próbuję uczyć się grać na gitarze elektrycznej. Chodzę na siłownię 4 razy w tyg.

Jestem wyrozumiały, ale mam twardy, ciężki charakter, czasami wybuchowy (szczególnie jak mój ojciec przyjeżdża do Polski), ale umiem słuchać kobietę i zaspokająć jej potrzeby, straszna ze mnie gaduła i można znaleźć duszę romantyka.
Jeśli chodzi o wygląd: 183 cm/78 kg,z pochodzenia jestem Kolumbijczykiem :) od strony dziadka, mam ciemny kolor skóry. .
 Jestem kulturalny, dbam o higienę i 100% realny, mogę spotkać się na kamerce lub przyjechać do Was na zapoznawcze spotkanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...