Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Warszawa i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki klub/dyskotekę moglibyście polecić w Warszawie lub okolicach, lub ościennych miastach.

Żona jeszcze nie "przełamała się" ale wie o co chodzi i dla tego chcielibyśmy żeby w pierwszej kolejności potańczyć i jeżeli atmosfera się zagęści to kto wie.

Jako, że pierwsze wyjście to chciała by ubrać się w miniówkę jak na zwykłą dyskotekę bez ekstra strojów, żeby pokusić trochę facetów i posłuchać komplementów i jeżeli któryś się jej spodoba to może coś więcej więc dla tego potrzebne jest odpowiednie miejsce z atmosferą i z ludźmi w klimacie.

Zwykłe dyskoteki odpadają.

Dziękujemy za ewentualne podpowiedzi ;)).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z własnego doświadczenia mogę jedynie polecić Usta Club (http://ustaswingersclub.com/o-nas/). Ludzie w klimacie, na luzie, bez napinki. Właściciel sympatyczny, osobiście dogląda dobrej atmosfery. Jak ktoś się z kimś na coś namówi to może zniknąć w jednym z kilku przyjemnych zakamarków. A do tego czasu można swobodnie tańczyć w półmroku parkietu lub konwersować o dupie maryni przy barze.

Powodzenia.

K.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałeś że zwykłe dyskoteki odpadają, ale nam się już dwukrotnie sprawdził klub Hybrydy na Złotej.

W klubie jest dość ciemno co sprzyja odważnym tańcom. Moja Hotka jak się kusząco ubrała, to w 15 min od wejścia na parkiet, podeszło do niej zagadać i zatańczyć 6 chłopaków, bez problemu wybrała sobie takiego, któremu pozwoliła dotykać piersi pod bluzką na parkiecie.

Skoro piszesz, że Twoja Żona się jeszcze "nie przełamał" podobnie jak moja, to na początek uważam, że to wystarczy, emocje są MEGA, więc mogę polecić.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Usta club świetne miejsce i wcale nie czujemy sie tam jak w swingers clubie mimo ze możliwości mamy multum. Hybrydy to również ciekawa opcja ale jednak zdominowana przez studentów którzy nie do końca rozumieją nasze potrzeby.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Usta club świetne miejsce i wcale nie czujemy sie tam jak w swingers clubie mimo ze możliwości mamy multum. Hybrydy to również ciekawa opcja ale jednak zdominowana przez studentów którzy nie do końca rozumieją nasze potrzeby.

Ja nie jestem studentem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma na co czekać i najlepiej wybrać się od razu w miejsce sprzyjające swingowaniu. 

Kiedyś zabrałam do Ust nawet koleżankę z pracy na drinka, która nie mówi głośno o zabawach i sexie... nie czuła się skrępowana, a wręcz pytała kiedy znów tam pójdziemy. Na piętrze są zabawy przeważnie, przy barze zaś można poznać dużo ciekawych ludzi, gdzie umysł może "odpocząć" od scen łóżkowych. 

Jeśli to Wasz pierwszy raz w takim klubie, to najlepiej być jednymi z pierwszych gości wówczas można poznać się z gospodarzami, po kolei witać się z nowymi gośćmi, zwiedzić zakamarki, które wówczas są jeszcze opustoszałe. Ważna jest też inicjatywa chęci poznania innych osób i zaczepienia. 

Jak dla mnie sex jest tam skutkiem ubocznym, a często wychodzę zachrypnięta od wielogodzinnych rozmów i nie czuję niedosytu, wręcz przeciwnie. 

Moja pierwsza wizyta miała się wiązać tylko z wypiciem drinka i powrotem szybkim do domu... A wyszłam nad ranem z rozmazanym makijażem. 

Spokojnie strój jak na dyskotekę jest mile widziany :) Najważniejszy jest uśmiech i odsłonięte nogi :)

Gdybym poszła do innego swing klubu za pierwszym razem, to bym się zniechęciła niestety. 

Jak coś to na priv mogę Was wesprzeć i odpowiedzieć na najdziwniejsze pytania :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejszy jest uśmiech i odsłonięte nogi

Muszę spróbować następnym razem :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobne pytanie, żona chce potańczyć, ale oficjalny swing odpada, na razie bez oficjalnych podtekstow. Wiec moze wybierzemy Hybrydy. 5 styczen 2017 ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobne pytanie, żona chce potańczyć, ale oficjalny swing odpada, na razie bez oficjalnych podtekstow. Wiec moze wybierzemy Hybrydy. 5 styczen 2017 ;)

Tak ogólnie, aby dobrze się czuć w środku z innymi bawiącymi się, to do 35 roku życia Hybrydy, dla starszych Dekada.

Impreza ze studentami ma ta zaletę, że oni są dość napaleni wiec wystarczy zachęcający strój i odpowiednie zachowania, a osiągniecie swój cel. My polecamy moja Hotka i ja praktycznie zawsze wracamy stamtąd zadowoleni :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...