Skocz do zawartości
Laser125

Nowy nabytek -Klatka- która Hotka "zatrzaśnie" ptaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Czy noszenie klatki 24h jest uciążliwe ?
, mam na myśli w pracy , podczas snu ?

A co jeśli uczęszczam na treningi sztuk walki np: boks ?

post-18989-0-13320100-1476802008_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze nic za bardzo ci nie doradze ,ale jak na moj gust to bedziesz trzymał potrójna garde na treningach.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy noszenie klatki 24h jest uciążliwe ?

, mam na myśli w pracy , podczas snu ?

stawiam na to, że nie

bo niby dlaczego? sama przyjemność

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w czasie snu nie jest źle, naprawdę wypróbowane więc wiem co mówie

ogólnie sportu nie uprawiałem aczkolwiek na rowerze w sposób rekreacyjny jeździłem i nie było problemu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na co dzień to raczej trudno, szczególnie w pracy. Wszystko zależy od tego jakie ubrania nosisz i jak dopasowany jest pas cnoty. Moje doświadczenia nie są duże, około roku, ale po przetestowaniu kilku modeli każdy ma jakieś zalety i wady.  Zabawa jest bardzo fajna i warto spróbować. Jeżeli Żona ma odpowiednie podejście do tego tematu to jest super.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam cb 6000s. Moim zdaniem pas troche widac, ale raczej nikt sie nie wpatruje w krocze a sama swiadomosc ze jest widoczny dodaje pikanterii. Wygodny nie jest ale po pewnym czasie sie przyzwyczajasz i wlasciwie nie czujesz ze go nosisz. Tak jak buty czy obraczka. Wiesz ze je masz ale nie zwracasz uwagi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak buty czy obraczka.

ta ostatnia faktycznie mnie irytowała......a te pierwsze też mnie drażnią. Pewnie dlatego myślę o jakimś domku na plaży w Ameryce Pd...... 

przepraszam z sarkazm, ale nie potrafię zrozumieć szukania przyjemności w tym

proszę o wybaczenie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przperaszam ze wtrace sie...

przyjemnosc? wcale nie.. niepamietam chwili, kiedy bym powiedzal, o.. super rzecz...

przyzwyczajenie? tak, za pare dni lepiej, za pare tygodni niemasz klopotow, za pare miesiecy nie wiesz o niej... za pare lat, jak jej niemasz, czujes sie nagi i bezbronny...

czy normalne? nie, napewno nie

czy mozes sie zbuntowac i zdjac? mozes, ale w niektorych przypadkach (mojim) bedzies musial niesc wazne konsekwencje w domu i s zona, albo kto ci ja da...

czy podnieca to? moze na poczatku, moze jak to gra, ale nie jak jest to rzeczywistosc twojego zycia... wtedy nieznosisz ja

czy mozes w tym robic cokolwiek? tak.. tylko czy zauwaza inni, moze tak.. potem bedzie klopot...

pracowac? tak spokojnie, zrobilem okolo domu i u sasiadow tyle rzeczy od budowania na ogrodzie do sprzatania

sportowac? dlaczego nie, ale jak ktos dotknie tej czesci spodni, bedzie w szoku co to jest

czy widac? ta twoja napewno bedzie, nieznam jej, ale nie jest jakby do "okragla" na dol

czy wytrzymasz? nie wiem... potrzebujesz oleju dla dziecie na poczatku i poznij o wiele mniej, ale bez perfumow

jak dlugo wytrzymasz? na poczatku za tydzien bedzies jak spiderman.. za dalsze dwa tygodnie zrobisz cokolwiek... pozniej...

czy warto? nie, ale zalezy od tego dlaczego masz miec... kazdy jest original... i moze jak jest to gra, jak jest to zabawa was oboch, jak ma to powody ktore macie uzgodnione moze tak.. jak jest to kara, to nie, nigdy

przepraszam jezeli niepomoglem, albo zamieszalem ci w glowe, juz cicho jestem...

klaniam sie subi

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...