Skocz do zawartości
robi111

Osy

Rekomendowane odpowiedzi

Następna rzecz która wywołuje u mnie podniecenie to będąc na golasa włożyć ptaszka razem z jajkami do słoika z osami a najlepiej gdyby zrobiła mi to jakaś fajna pani zainteresowana BDSM widział bym to w ten sposób że by mnie do czegoś przywiązała całkiem nagiego  np. łóżko jakaś ławeczka itp. I wtedy nałożyła by mi słoik z osami wcześniej umawiając że ma go zdjąć dopiero po 5 minutach robiąc to sam wiem że po pierwszym muśnięciu osy zaraz bym go zdoił. Myślę że na przyszły rok to zrealizuje tylko widzę pewien problem ze znalezieniem w swojej okolicy pani zainteresowanej takimi zabawami BDSM. Jeszcze tylko komary, lubię eksperymentować i to będzie na razie wszystko chyba że ktoś ma jakieś fajne pomysły

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Następna rzecz która wywołuje u mnie podniecenie to będąc na golasa włożyć ptaszka razem z jajkami do słoika z osami

Grozi ewentualnie wstrzasem anafilaktycznym. Lepiej zaopatrzyc sie wczesniej w strzykawke z adrenalina.

Bez tego ratunku mozliwe zejscie smiertelne z powodu gwaltownego obnizenia cisnienia krwi.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierdolę tak się ześmiałem się,że było mi widać nawet zaropiałe migdałki :redevil:

A dlaczego osy,czy komary??Wpuść do tego słoika szerszenie,a doznania będą mega :dobre:

Sterczenie to kojarzy mi się już t torturami a nie nic wspólnego  BDSM

Grozi ewentualnie wstrzasem anafilaktycznym. Lepiej zaopatrzyc sie wczesniej w strzykawke z adrenalina.

Bez tego ratunku mozliwe zejscie smiertelne z powodu gwaltownego obnizenia cisnienia krwi.

Wiem o tym bardzo dobrze robiłem sobie testy alergiczne jest wszystko ok. ale oczywiście należy je powtórzyć bezpieczeństwo jest najważniejsze

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie miałam coś takiego napisać.

Czy bierzesz pod uwagę że część twoich fantazji może skończyć się śmiercią, lub chorobą.

Czytam twoje tematy i zaczynam odnosić wrażenie że bardziej podnieca Cię nasza reakcja na twoje fantazje.

A te zaczynają robić się coraz bardziej że tak powiem wyszukane.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem o tym bardzo dobrze robiłem sobie testy alergiczne jest wszystko ok. ale oczywiście należy je powtórzyć bezpieczeństwo jest najważniejsze

Dlatego zawsze nalezy w postach tego rodzaju wskazywac na niebezpieczenstwo dla innych :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego zawsze nalezy w postach tego rodzaju wskazywac na niebezpieczenstwo dla innych :)

5 minut z słoikiem na fiucie i swoimi badaniami możesz się podetrzeć.

No i tego się najbardziej obawiam, testy wykazały brak uczulenia na jad os czy pszczół no ale nigdy nic nie wiadomo a myślenie czy nic złego się nie stanie popsuło by całą zabawę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Następna rzecz która wywołuje u mnie podniecenie to będąc na golasa włożyć ptaszka razem z jajkami do słoika z osami a najlepiej gdyby zrobiła mi to jakaś fajna pani zainteresowana BDSM widział bym to w ten sposób że by mnie do czegoś przywiązała całkiem nagiego  np. łóżko jakaś ławeczka itp. I wtedy nałożyła by mi słoik z osami wcześniej umawiając że ma go zdjąć dopiero po 5 minutach robiąc to sam wiem że po pierwszym muśnięciu osy zaraz bym go zdoił. Myślę że na przyszły rok to zrealizuje tylko widzę pewien problem ze znalezieniem w swojej okolicy pani zainteresowanej takimi zabawami BDSM.

Niezawodny sposób na powiększenie penisa. Dużo większy się robi?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BDSM to owszem pewien rodzaj tortur z tą zasadniczą różnicą że ma sprawić przyjemność  osobie która „torturuje” i jest” torturowana” i oczywiście dotyczy głównie narządów płciowych.

Niezawodny sposób na powiększenie penisa. Dużo większy się robi?

Sam jestem ciekaw jak bardzo by zwiększył się ale podejrzewam że nic bo nie było, byłem użądlony przez osy nie raz i nawet nic nie spuchło.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem specjalistą w pisaniu na forum więc jeśli popełniam błędy proszę o uwagi.

Tak właściwie dopiero teraz zauważyłem że ze swoimi upodobaniami trafiłem właściwie nie  na to forom więc proszę o sugestie porady jak wybrnąć z niezręcznej sytuacji może niech admin się wypowie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...