Skocz do zawartości
robi111

Pijawki

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałem jeszcze o pijawkach, lubię sobie posiedzieć  całkiem nagi w takim małym stawku z rzęsą i pijawkami bardzo fajne doznanie aż dech zapiera na myśl że kilka lub kilkanaście może się do ssać zwłaszcza do mojego ptaszka, od razu staje na baczność tylko nie wiem co źle robię mimo że siedzą sonie na trzcinach żadna nie jest zainteresowana przyssanym się i chciałem zapytać czemu tak jest.

Może jeszcze jedna mała ciekawostka nie związana z tematem dno w takim stawku jest bardzo muliste składające się z reszek roślinnych więc woda jest nimi przesycona i po godzince siedzenia ciało robi się delikatne jak jedwab, kosmetyki mogą się schować powinno to zainteresować zwłaszcza panie.

post-20788-0-93079600-1476621763_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebisty jesteś, Robi. Pewnie dobrze to działa na skórę, ale bałabym się że użre mnie w tyłek jakaś wielka stonoga. Za dużo się horrorów naoglądałam, żeby tak ochoczo zanurzać się w zapuszczonym płytkim stawie i leżeć dłuższy czas bez obaw że zobaczę przypadkiem jakieś zwłoki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebisty jesteś, Robi. Pewnie dobrze to działa na skórę, ale bałabym się że użre mnie w tyłek jakaś wielka stonoga. Za dużo się horrorów naoglądałam, żeby tak ochoczo zanurzać się w zapuszczonym płytkim stawie i leżeć dłuższy czas bez obaw że zobaczę przypadkiem jakieś zwłoki.

Nie oglądaj więcej horrorów wywołują niepotrzebne lęki.

Acha  zapomniałem o najważniejszym właśnie tu jest ten dreszczyk emocji że siedzi się nic nie widać ci dzieje się po niżej lustra wody i coś w każdej chwili może ugryźć w tyłek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Acha  zapomniałem o najważniejszym właśnie tu jest ten dreszczyk emocji że siedzi się nic nie widać ci dzieje się po niżej lustra wody i coś w każdej chwili może ugryźć w tyłek

W sumie to horrory dały mi tyle że wolałabym uciekać nocą przez las przed goniącym mnie mordercą niż być wykąsaną w tyłek przez robaki :D Zawsze mogłabym się obronić jakimś konarem, wydłubać oczy paznokciami czy się ukrywać w haszczach jak w Hunger Games.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to horrory dały mi tyle że wolałabym uciekać nocą przez las przed goniącym mnie mordercą niż być wykąsaną w tyłek przez robaki :D Zawsze mogłabym się obronić jakimś konarem, wydłubać oczy paznokciami czy się ukrywać w haszczach jak w Hunger Games.

No tak ale gdzie tu przyjemność bycia gonionym przez las przez mordercę no ale jeśli kogoś to podnieca to jest to chyba najbardziej nietypowe upodobanie o jakim kiedykolwiek słyszałem no ale ponoć BDSM to nie tylko skóra i bat po prostu niema granic.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz, to też mam nietypowe upodobania :D Z tym że twoje jest łatwiejsze do zorganizowania.

Sypnij jakimiś radami gdzie można znaleźć kawałek lasu, gdzie nie ma kompletnie ludzi? Taki GB w lesie :zabawne:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz, to też mam nietypowe upodobania :D Z tym że twoje jest łatwiejsze do zorganizowania.

Sypnij jakimiś radami gdzie można znaleźć kawałek lasu, gdzie nie ma kompletnie ludzi? Taki GB w lesie :zabawne:

Ja jeżdżę tutaj mam tam około 15km a z ludźmi to nigdy nic nie wiadomo  100% pewności nigdy niema ale to dodatkowa atrakcja a ty jako kobieta nie powinienaś się obawiać że cię ktoś zobaczy facet ma gorzej.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Rezerwat_przyrody_Uroczysko_Wrzosy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu facet ma gorzej w tym przypadku, bo nie rozumiem?

No wiesz facet na golasa na łonie natury w naszym kraju jest widziany jako zboczeniec czy gwałciciel a na kobietę patrzy się całkiem inaczej np. pewnie naturystka i lubi nagi wypoczynek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...