Skocz do zawartości
robi111

Mrówki

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie odbieram tego jako lans,

pokrzywy, osy, mrówki - wszystko to w jakiś sposób powoduje co najmniej podrażnienie.

Mnie osobiście nie mieści się w głowie żeby samemu coś takiego robić, ale jeśli robi111 to lubi, sprawia mu to satysfakcję, to do czasu do kiedy jego aktywność w tym zakresie nie ingeruje w moje życie, niech się bawi jak lubi.

To wszystko tylko pośrednio nie ingeruje w Twoje życie :), wyobraź sobie sytuacje ,że mrówki z mrowiska w którym przesiadywał gołą dupa robi111, jakimś cudem znajdują się na Twoim blacie kuchennym. Pierwszy męski odruch, wyciągnąć palec przed siebie i zgnieść bezczelnego owada...

idąc dalej tą drogą dedukcji masz w małej części goły rów usera robi111 na palcu i na blacie. Ani podobać teraz sobie w nosie ani zrobić coś do żarcia. Po tym co przeczytałem teraz zabijanie inwekta tudzież owada będzie powodowało u mnie szereg pytań, pozostających oczywiście bez odpowiedzi... :)

Husbend

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Wife&Husbend masz za daleko idące wnioski. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Było wielkie mrowisko, owad gospodarny

Snuł się wokoło po trawie, ruchawy i czarny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zabijanie inwekta

Ja wiem, że inwektywy czasem zabijają - nastrój, chociażby. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem jednak że nie jesteś jedyną osobą z takimi zainteresowaniami

Nie jest zbyt wielu takich ludzi, ale są. I te jednostki które są, niech żyją sobie swoim życiem. Do tego właśnie służy ten dział. Ja osobiście, też nie usiadłbym nigdy na mrowisku, nie dał się ciąc komarom i nie nurzał w krowich odchodach. Inni zaś, (Ci co chodzą do kościoła ale nic nikomu nie oddaliby bezinteresownie, no chyba że to na tacę) to dla nich nasze praktyki oddawania Żon, są równie ekstremalne.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest zbyt wielu takich ludzi, ale są. I te jednostki które są, niech żyją sobie swoim życiem. Do tego właśnie służy ten dział. Ja osobiście, też nie usiadłbym nigdy na mrowisku, nie dał się ciąc komarom i nie nurzał w krowich odchodach. Inni zaś, (Ci co chodzą do kościoła ale nic nikomu nie oddaliby bezinteresownie, no chyba że to na tacę) to dla nich nasze praktyki oddawania Żon, są równie ekstremalne.

Dla mnie np. całkowitym ekstremum jest robienie sobie tatuaży oszpecanie się w ten sposób jest dla mnie kompletnie niepojęte i niezrozumiałe jak można dobrowolnie niszczyć tak piękne ciało dane przez naturę choć wiem oczywiście że masę osób marzy o tatuażu no ale to temat nie na to forom.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za szczere wypowiedzi o moich upodobaniach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie np. całkowitym ekstremum jest robienie sobie tatuaży oszpecanie się w ten sposób jest dla mnie kompletnie niepojęte i niezrozumiałe jak można dobrowolnie niszczyć tak piękne ciało dane przez naturę choć wiem oczywiście że masę osób marzy o tatuażu no ale to temat nie na to forom.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za szczere wypowiedzi o moich upodobaniach

O, to wreszcie mam jakiś ogląd na ludzi, którzy po wyrażają po internetach nieproszoną opinię na temat tatuażu. Cóż, przynajmniej nie są oszpeceni, jak niektóre użytkowniczki :-)

Pozdrawiam założyciela wątku, życząc sukcesów na arenie formikoprofilicznej :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Robi a jak radzisz sobie w zimę kiedy owady śpią a stawy są zamarznięte?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Robi a jak radzisz sobie w zimę kiedy owady śpią a stawy są zamarznięte?

Zimą radze siebie bez problemu mam wiele innych zainteresowań nie związanych z tematem teraz np. rozpoczynam budowę transformatora tesli która potrwa gdzieś do wiosny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...