Skocz do zawartości
robi111

Mrówki

Rekomendowane odpowiedzi

A teraz opisze swoje następne zainteresowanie, lubię też sobie od czasu do czasu usiąść na mrowisku będąc całkiem na golasa, jest to niezwykłe doznanie przede wszystkim emocjonalne zwłaszcza pierwsze 1 2 razy  i za każdym razem jeśli jest to nowe mrowisko, jestem miłośnikiem przyrody i zapewniam że mrówkom nie dzieje się żadna krzywda.

post-20788-0-54088000-1476601913_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo proszę wyjaśnij mi jedną rzecz.... Bo że lubisz to już pisałeś w innym wątku.... I teraz zakładasz kolejny Temat na swój Temat.

A ja mam proste pytania:

- czy te mrówki czy pokrzywy i to co Ci czynią dają Ci podniecenie seksualne?

- czy wystarczy, że sam sobie to robisz, czy wolisz aby ktoś Ci te pokrzywy uzbierał / ułożył... tudzież postał przy mrowisku?

Bo na razie ja seksu nie czuję. Ale też prawda jest taka, że masochistką nie jestem. I się nie znam. 

Zatem proszę, jeśli możesz... Naświetl co więcej pod wpływem pokrzyw / mrówek dzieje się z Tobą seksualnie.

Bo wybacz, obserwuję Cię od pojawienia, i teraz ten kolejny temat odbieram jako lans.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo wybacz, obserwuję Cię od pojawienia, i teraz ten kolejny temat odbieram jako lans.

Ja nie odbieram tego jako lans,

pokrzywy, osy, mrówki - wszystko to w jakiś sposób powoduje co najmniej podrażnienie.

Mnie osobiście nie mieści się w głowie żeby samemu coś takiego robić, ale jeśli robi111 to lubi, sprawia mu to satysfakcję, to do czasu do kiedy jego aktywność w tym zakresie nie ingeruje w moje życie, niech się bawi jak lubi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ustawa z dnia 28 września 1991 r. o lasach. Zgodnie z Kodeksem wykroczeń (art. 164) kto niszczy mrowiska znajdujące się w lesie albo na nienależącym do niego gruncie rolnym, podlega karze grzywny albo karze nagany.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ni ch...ja nie rozumiem takich ciągot, wiem wiem pewnie już to gdzieś czytałeś. Powiem jednak że nie jesteś jedyną osobą z takimi zainteresowaniami, przytoczę dwa tematy o podobnych sprawach traktujących:

https://www.cuckoldplace.pl/topic/917-ultimate-cuckold-ekstremalne-praktyki-moze-byc-ostro

https://www.cuckoldplace.pl/topic/20223-zabawy-w-plenerze

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ustawa z dnia 28 września 1991 r. o lasach. Zgodnie z Kodeksem wykroczeń (art. 164) kto niszczy mrowiska znajdujące się w lesie albo na nienależącym do niego gruncie rolnym, podlega karze grzywny albo karze nagany.

Proszę się nie obawiać zapewniam że nic nie niszczę mrowisko pozostaje w idealnym stanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo proszę wyjaśnij mi jedną rzecz.... Bo że lubisz to już pisałeś w innym wątku.... I teraz zakładasz kolejny Temat na swój Temat.

A ja mam proste pytania:

- czy te mrówki czy pokrzywy i to co Ci czynią dają Ci podniecenie seksualne?

- czy wystarczy, że sam sobie to robisz, czy wolisz aby ktoś Ci te pokrzywy uzbierał / ułożył... tudzież postał przy mrowisku?

Bo na razie ja seksu nie czuję. Ale też prawda jest taka, że masochistką nie jestem. I się nie znam. 

Zatem proszę, jeśli możesz... Naświetl co więcej pod wpływem pokrzyw / mrówek dzieje się z Tobą seksualnie.

Tak jest to pewien rodzaj podniecenia seksualnego podejrzewam że pewnie podobny jak np. ktoś lubi np. być wiązanym czy lanym po tyłeczku.

Oczywiście że we dwoje było by o niebo fajniej.

Nie wiem jak opisać to uczucie ale serduszko bije mi wtedy jak dzwon Zygmunta i odczuwam jednocześnie podniecenie i pewien rodzaj jakby strachu ale takiego przyjemnego podejrzewam że może to być podobne do Spankingu choć akurat w tego typu praktykach nie gustuje ale jak ktoś lubi czemu nie.

Jeśli coś namieszałem na forum to przepraszam bardzo ale nie mam doświadczenia w poruszaniu się tutaj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli coś namieszałem na forum to przepraszam bardzo ale nie mam doświadczenia w poruszaniu się tutaj.

nie namieszałeś... no mi nie na mieszałeś :) ja jestem po prostu ciekawa... dziękuję za odpowiedź :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie namieszałeś... no mi nie na mieszałeś :) ja jestem po prostu ciekawa... dziękuję za odpowiedź :)

Jeśli macie jeszcze jakieś pytania piszcie śmiało chętnie się podzielę swoimi doznaniami choć wiem że nieraz trudno jest to przekazać słowami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż....Nie zrozumiem ale nie oceniam :) I szacun, ze otwarcie piszesz. Nie mniej powiedzenie "wsadzić kij w mrowisko" nabrało dla mnie dwuznacznosci ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...