Skocz do zawartości
robi111

Pokrzywy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie następnym nietypowym zainteresowaniem są zabawy pokrzywami i co ciekawe odkryłem to samodzielnie wchodząc do leśnego strumyka na golasa który był bardzo nimi zarośnięty, i co ciekawe wbrew wszelkiej logice łaskotki pokrzywami w miejscach erogennych są bardzo przyjemne i podniecające.

Zamieszczam ten temat w dziale Rozmowy i ciekawostki bo sam nie wiem do jakiego działu by pasował.

post-20788-0-81013400-1476539061_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nooooo, pokrzywy jak najbardziej pasują do BDSM ;)

Kiedyś wpadłem w kąpielówkach w zarośla, które głównie składały się z pokrzyw, stało się to w stanie mocno ograniczonej poczytalności, (zamroczenie alkoholem).

Po około 3h snu, wybudził mnie ból, czułem palenie na całym ciele, przeżycie mocno intensywne.

Od tego czasu, zarośla z pokrzywami omijam szerokim łukiem, ale czasami robię sobie próbę, czy odczucia są tak intensywne jak kiedyś, do stref erogennych nie przykładałem, ale kto wie? może warto spróbować ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spróbujemy, a swoją drogą kiedyś pena natarłem maścią ABC, ciekawe doznania :growgr: , węzły chłonne mi na szyi napuchły :o , a o penisie już nie wspomnę :shock: .

Nie dałem rady, musiałem to zmyć, ale i tak piekło jak cholera :-o .

Na drugi dzień sex z małżonką, dostałem po łepetynie :hit2: , bo jej piekło między nogami zafundowałem :klotnia: , ale za to orgazm szybko dostała :facepalm:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliśmy kiedyś na forum fana podobnych zabaw - były pokrzywy, tyłek w mrowisku, itp. Jest MOC!

W życiu bym się nie odważyła, nawet gdyby mi się marzyło (ale nie marzy) :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spróbujemy, a swoją drogą kiedyś pena natarłem maścią ABC, ciekawe doznania :growgr: , węzły chłonne mi na szyi napuchły :o , a o penisie już nie wspomnę :shock: .

Nie dałem rady, musiałem to zmyć, ale i tak piekło jak cholera :-o .

Na drugi dzień sex z małżonką, dostałem po łepetynie :hit2: , bo jej piekło między nogami zafundowałem :klotnia: , ale za to orgazm szybko dostała :facepalm:

Ja kiedyś spróbowałem sosu TABASCO podczas kąpieli w wannie i powiem tak  jest to już doznanie ekstremalne także zrobiłem to pierwszy i ostatni raz pokrzywy to picuś w porównaniu z sosem TABASCO ale spróbowałem i wiem jak to jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z pokrzywami trochę eksperymentowałam.

Wbrew pozorom, to wcale nie jest jakieś mega ekstremalne przeżycie - w sensie bólu.  Mojemu przyjacielowi z ciekawości wysmagałam pokrzywami mosznę, pośladki i samego penisa. Stwierdził, że z początku oczywiście przyszło piekące mrowienie, ale potem pozostało tylko przyjemne uczucie ciepła i wrażliwość na dotyk, ale to nie była taka denerwująca nadwrażliwość, tylko ta zwiększająca przyjemność z dotyku.

Postanowiłam pokrzyw spróbować na sobie, by przekonać się jakie to uczucie.

Pozwoliłam mojemu przyjacielowi potraktować pokrzywami moją cipkę.

Pieczenie było dosłownie chwilowe, ale mało intensywne. A potem przyszła fala gorącego podniecenia. Każdy dotyk wywoływał we mnie mocne i przyjemne dreszcze.

Po wszystkim przyszło coś a'la swędzenie. I to już mnie wnerwiało

W sumie nigdy więcej tego na sobie nie powtórzyłam. Jakoś nie miałam już ochoty.

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też pisałam gdzieś o pokrzywach, i to chyba nawet w kilku miejscach. Dla mnie to jedno z przyjemniejszych doświadczeń... 

Nie uważam tego za żaden hardcore... 

16 minut temu, Dragonfly pisze:

Pieczenie było dosłownie chwilowe, ale mało intensywne. A potem przyszła fala gorącego podniecenia. Każdy dotyk wywoływał we mnie mocne i przyjemne dreszcze.

Po wszystkim przyszło coś a'la swędzenie. I to już mnie wnerwiało

Reakcje mam podobne, jak Ty tutaj odpisałaś, z tym, że na to a'la swędzenie lubię konkretną poprawkę... ;) lubię te praktyki łączyć z lodem albo gorącym woskiem... 

Tak, tak wiem, ale kiedyś trzeba skończyć, też te poprawki :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z czystej ciekawosci wrzucilem sobie pare pokrzyw do majtow. Zdziwiony bylem ze jakos mocno nie parza w tamtych okolicach. Pogniotlem pogniotlem a pozniej sie nimi masturbowalem orgazm byl duzo mocniejszy i przyjemniejszy a ochota na seks mimo orgazmu nie uciekla. Poczytalem troche o wlasciwosciach leczniczych pokrzywy w necie i chyba nie bede musial dlugo partnerki namawiac na chloste i zabawe nimi 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...