Skocz do zawartości
robi111

Kąpiel na golasa w krowim łajnie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem moderatorem. Marzenia robiego są dla mnie ekstremalne.

Jednakże Wasza reakcja jest wg drobomieszczańska. Tylko nasze fisie są słuszne. Jak ktoś Rogacza nazywa frajerem to jest święte oburzenie. Lanie po pysku. Dupska zaczerwienienie są OK.

A tu Człowiek ma fisia na doznania na skórze. Trochę mi wstyd. Zero tolerancji.

A teraz możecie mnie zjeść ;) A nawet zagryźć. Wrócę jako duch i pokrzywami wychłostam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale ja potrafię nieźle gryźć, chyba wiecie o co mi chodzi?! ;)

Nie mam pojęcia o co Ci chodzi, a jeszcze w kontekście tematu. Byłabyś uprzejma jaśniej? Albo może bardziej obrazowo? ;):P

Robi nie przejmuj się docinkami. Rób swoje jeśli Cię to kręci. Nie wykluczone, że znajdziesz równie ekstremalnie zakręconych, ale pewnie sam się już zorientowałeś, że masz marzenia wyszukane i tylko dla wybranych (i nie ma tu ani cienia ironii, w przeciwieństwie do lekko ironicznej wypowiedzi powyżej ;) ).

Swoją drogą doświadczać czegoś tak ekstremalnego, wymagającego skrajnego przełamania się i odrzucenia tabu w towarzystwie kogoś na prawdę wyjątkowego, kto w tym samym czasie przełamuje się równie mocno - szalone doznanie. Dla mnie "medium" jak to ładnie określił Jans jest pewnym symbolem. Ostro, ale podziwiam odwagę, że w ogóle chciałeś się podzielić.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie totalnie nie do zaakceptowania taka fantazja, ale to dla mnie.

Tak z ciekawości, co tu jest czynnikiem podniecającym? Kontakt ciała z czymś brudnym, nieczystym? A może coś innego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spodziewam się raczej oprócz doznań zapachowych i przyjemnego łaskotania po ciele przede wszystkim doznań emocjonalnych nie wiem jak to opisać ale chodzi oto że siedzę całkiem nagi w gnojówce na myśl o tym aż serduszko mocniej bije i praczek staje na baczność, oczywiście w realu może być całkiem coś przeciwnego.

Sun, ale odpowiedź już padła. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie do końca jak dla mnie. Za mało dokładnie. ;)

Dlaczego "praczek" staje na baczność ? O jakie doznania emocjonalne chodzi?

Samo łaskotanie to chyba za mało, zwłaszcza w kontekście z gnojówką ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie do końca jak dla mnie. Za mało dokładnie. ;)

Dlaczego "praczek" staje na baczność ? O jakie doznania emocjonalne chodzi?

Samo łaskotanie to chyba za mało, zwłaszcza w kontekście z gnojówką ;)

Nie wiem jak to przekazać ale po prostu myśląc o wejściu na golasa do krowiej gnojówki wywołuje to u mnie podniecenie odkryłem to o siebie dopiero jak zobaczyłem kiedyś fotki w Internecie myśl że mógłbym też tak zrobić wywołuje u mnie silne podniecenie a jeśli chodzi o łaskotanie to tak jak kąpiel w błocie  po prostu fajnie łaskocze po ciele które też wywołuje lekkie podniecenie tylko jest pewien warunek trzeba być koniecznie na golasa w kąpielówkach już tych doznań niema to tak jak by seks uprawiać w ubraniu żadnej przyjemności niema.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie totalnie nie do zaakceptowania taka fantazja, ale to dla mnie.

Tak z ciekawości, co tu jest czynnikiem podniecającym? Kontakt ciała z czymś brudnym, nieczystym? A może coś innego?

Można by to też tak ująć choć są to tylko przetrawione szczątki roślinne może wyda się to kompletnie niedorzeczne ale nie  wszedł bym nigdy do gnojówki z ludzkich odchodów „bardzo nieprzyjemny zapach’’ choć wiem że scat jest bardzo popularny w BDSM lubię eksperymentować więc próbowałem kiedyś kilka razy zrobić sobie lewatywkę w wannie bez wychodzenia z niej, z durzą ilością płynu do kąpieli i pianką doznania nawet przyjemne ale rewelacji niema.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...