Skocz do zawartości
robi111

Kąpiel na golasa w krowim łajnie

Rekomendowane odpowiedzi

Na Woodstock pojedz, tam są podobne klimaty

Tylko że tam się tarzają się w błocie,a nie łajnie :->  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A myslalem ze w moim juz stosunkowo i stosunkownie dlugim zyciu nic nie jest wstanie mnie zaskoczyc...a tu prosze :->...robi zycze Ci spelnienia marzen!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że tam się tarzają się w błocie,a nie łajnie :->  

Za młodych lat bywałem często wiem coś o tym pochodzę z Jarocina

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem że nic mnie już nie zadziwi, myliłem się :facepalm:

Powodzenia w realizacji :rolleyes:

Mysłałem że znam wszystkie fetysze. Myliłem się

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Robi w Twoim profilu jest napisane że mieszkasz w Brzegu Dolnym. Tam jest przecież PCC Rokita (zakłady chemiczne, chyba największe na dolnym śląsku), nie myślałeś o jakimś chlorze czy wapnie gaszonym?

Masz pod samym nosem, a Ty sadzawek z gnojowicą szukasz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, za mlodych lat mialem bezposrednia stycznosc z omawianym medium. Nie mialo to zadnego zwiazku z fetyszem a tylko potrzeba srodka na ... opal.

Otoz w czasie wakacji na wsi biegalismy sobie z chlopakami po polach i zbieralismy krowie wyschniete placki na ognisko w ktorym pozniej pieklismy wspaniale ziemniaki z niedalekiego pola. Ziemniaki wychodzily potem czarne i dobrze wypieczone ale smakowaly niebiansko tyle tylko , ze zawsze nas brzuchy potem bolaly.

Poniewaz szukalismy tylko wyschnietych plackow to aromaty zapachowe byly juz zuzyte przez tych kapiacych sie  :zdziwko:  . 

W kazdym razie krowa daje nie tylko mleko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

robi111 jest wielbicielem bio i natury, w wydaniu dla nas ekstremalnym, chlor to chemia sama.......więc chyba odpada.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Robi w Twoim profilu jest napisane że mieszkasz w Brzegu Dolnym. Tam jest przecież PCC Rokita (zakłady chemiczne, chyba największe na dolnym śląsku), nie myślałeś o jakimś chlorze czy wapnie gaszonym?

Masz pod samym nosem, a Ty sadzawek z gnojowicą szukasz.

Oczywiście, ale chlor i wapno niema nic wspólnego z żadnym fetyszem czy tym bardziej seksem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ja bym mogła Szanownych Państwa prosić o zaprzestanie zamieszczania tych kpiarskich wypowiedzi, w stylu m.in. Pure-Evil?

Czy mam równie miło zacząć komentować Wasze zachcianki?

Zgadzam się, że marzenie z cyklu ekstremalnych, dla mnie coś niewyobrażalnego do realizacji.

Ale cóż... wiele moich zachowań, działań jest dla kogoś niewyobrażalnym ekstremum.

No ale ja potrafię nieźle gryźć, chyba wiecie o co mi chodzi?! ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...