Skocz do zawartości
robi111

Kąpiel na golasa w krowim łajnie

Rekomendowane odpowiedzi

robi111

a ile prób już wykonałeś?

nie będę wchodzić w takie dywagacje... ja wiem o sobie jedno... jeśli czegoś chcę.. idę zdecydowanym krokiem... czego i Tobie życzę w realizacji fantazji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

obi111 ciekawi mnie jakich doznań oczekujesz po tej kąpieli? Sądzę, że nie tylko o walory zapachowe chodzi. Popraw mnie jeśli się mylę ale czy to ma jakiś związek z upokorzeniem?

pewnie znowu Ci podpadnę ale ten wątek chyba bardzie pasuje do działu "hobby"....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hobby to dla mnie coś co się już robi. A tu mowa o marzeniach. Ekstremalnych ale jednak marzeniach, nie codziennej praktyce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie znowu Ci podpadnę ale ten wątek chyba bardzie pasuje do działu "hobby"....

A gdzie jest takowy? :D Bo jakoś nie odnotowałam istnienia takiego DZIAŁU. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie jest takowy? :D Bo jakoś nie odnotowałam istnienia takiego DZIAŁU. ;)

- Formalistka!

No dobrze jest taki wątek  a nie dział , notabene podpadłem na nim już:).

Hobby to dla mnie coś co się już robi. A tu mowa o marzeniach. Ekstremalnych ale jednak marzeniach, nie codziennej praktyce.

Ok zaczynam rozumieć... czyli np Ty jesteś moim marzeniem a nie hobby?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

robi111

a ile prób już wykonałeś?

nie będę wchodzić w takie dywagacje... ja wiem o sobie jedno... jeśli czegoś chcę.. idę zdecydowanym krokiem... czego i Tobie życzę w realizacji fantazji

Owszem w mojej okolicy jest tylko jedno durze gospodarstwo z krowami ale niema żadnych zbiorników otwartych z gnojówką fajnie by było żeby to był jakiś sztuczny ziemny zbiornik ale niestety nic takiego niema.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem w mojej okolicy jest tylko jedno durze gospodarstwo z krowami ale niema żadnych zbiorników otwartych z gnojówką fajnie by było żeby to był jakiś sztuczny ziemny zbiornik ale niestety nic takiego niema.

Idealne były by miejsca jak na załączonym foto.

post-20788-0-90683600-1476633038_thumb.jpg

post-20788-0-18126700-1476633050_thumb.jpg

post-20788-0-76151000-1476633061_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie będę ukrywał, że dla mnie to jest mega mega mega extremalne zainteresowanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie będę ukrywał, że dla mnie to jest mega mega mega extremalne zainteresowanie.

Żeby pokazać że to nie takie straszne jak na początku się wydaje znalazłem fotkę jak dzieci na golaska korzystają z takich przyjemności.

post-20788-0-43769900-1476635806_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...